Bebisbubblan
Hallå från bebisbubblan! Dagarna går lite i ett och jag hinner absolut ingenting om dagarna, men det hör väl lite till kanske.

Första veckan med lilltjejen har passerat och vi börjar väl landa lite smått. Storasyskonen är igång och går 15 h/vecka på förskolan efter det långa sommarlovet, Jimmy jobbar de dagarna barnen är på föris och tar sina 10 föräldradagar i samband med födelse på måndagar och fredagar när de är lediga. Rätt bra upplägg.

Jag och bebis har inte haft mycket för oss mer än äta, sova (mest hon), tagit lugna promenader nu när kroppen börjar återhämta sig och så såklart viktkoller och läkarbesök för hennes del. Eftersom vi åkte hem mindre än 24 h efter att hon fötts så fick vi två återbesök på BB. Hon hade tappat i vikt från sina 3718 g till 3498 g och sedan 3496 g, men vi kämpar och kämpar med den här amningen som jag har sådan hatkärlek till och igår var BVC här på hembesök och det visade sig att hon nu landar på 3630 g och alltså har vänt upp igen. Ändå ett kvitto på att hon får i sig ordentligt, så det var skönt för mammahjärtat och lite motivation att fortsätta kämpa på. Har vi tur kanske hon kommit upp i födelsevikten till nästa besök som är i nästa vecka!

Målbilden ändå… Sedan mars har vagnen stått i hallen och nu kan vi äntligen gå promenader!




Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress