Glad påsk!
Kikar in för att önska er en glad påsk! 

Vi har maxat långhelgen med kvalitetstid med både familj och vänner, så det kunde inte bli bättre. Selma var ju i princip alldeles nykläckt under förra årets påskhelg, så man kan väl säga att det här är hennes första påskfirande. Liknar nog dock julafton mer än påsk, med tanke på hur bortskämd hon blivit med presenter och påskägg. 

Ha en fortsatt trevlig påskhelg! Spännande att se om jag får jobbångest framåt tisdag. Två sista lediga dagarna nu, sedan drar allvaret igång igen. Hjälp!

(null)

(null)

Suget efter vår
Trots varannan dag vinter och varannan dag vår så känns det ändå lite som att det ligger i luften. Några timmar om dagen med plusgrader är ju i alla fall att gå åt rätt håll. 

Vi längtar ihjäl oss efter vår och utelek här. Förra året hade sin charm i och med att Selma var så liten och mest sov i vagnen, så vi kunde promenera eller sitta ute i solen lite som vi ville. I år ser jag däremot fram emot picknickar och utelek i parker och lekparker. Därför klickade jag hem vårskor till både mig och Selma igårkväll. Hon behöver något att krypa och gå omkring i, även om hon inte lärt sig att gå utan att hålla någon i händerna ännu. Jag hittade ett par sockersöta Nike-sneakers i ljusrosa på rea till lilla donnan. Hur gulliga är de inte? Håll tummarna för att hon kan ha dem nu. Beställde även ett par matchande till mig själv eftersom även vuxenvarianten var på rea.

Från Zalando.

Sista veckan som mammaledig
Det är helt sjukt, men nu är vi inne på min sista vecka hemma med Selma. Efter påskhelgen går jag tillbaka till min heltidstjänst som förskollärare och det ska faktiskt bli både skönt och roligt. Jag längtar efter ordentliga rutiner, äkta fredagskänsla och att få gå på toaletten i fred. Haha! 

Den här sista veckan ska vi ta vara på så mycket vi kan, jag och mini. Vi började med en tjejdag på Tuna Park, med fika och shopping till både mamman och Selman. Reafynd till hennes växalåda (vi jobbar just nu på storlek 92 till den) och en del nödvändigheter till min jobbstart. Två saker är måsten när man jobbar som förskollärare, det ena är stretchjeans och det andra är innetofflor. Check på båda, så nu är jag redo. Längtar lite faktiskt.

Resten av veckan bjuder på öppna förskolan, lunch på stan, Bebisbibblan och så många långpromenader som vi bara kan klämma in. Lite sorgligt är det ändå att jag kommer att missa alla mysiga vardagsaktiviteter...

(null)