Snart träningsdax
Har precis landat i soffan efter en lång skoldag. Fy fasen vad det går dåligt med vårat grupparbete, koncentrationen och disciplinen har verkligen nått botten. Nya tag på torsdag så hoppas på bättre resultat då!

Jimmy håller just nu på att baka kladdkaka med nonstop i. Tycker inte det är riktigt schysst på en tisdag när man ska iväg till träning om ett litet tag, men den är till imorgon när hans mormor och morfar kommer på fika så vi får väl försöka hålla fingrarna i styr.

Ska möta Rebecka på Gympozz om ungefär en timme. Hon fick en mjukstart med bara ett pass förra veckan så nu trappar vi upp med två stycken den här. Tisdag och fredag. Hoppas hon får en härlig träningsvärk! ;)
Playstation move
Vem trodde att det var så jobbigt att spela tv-spel? Jimmy dammade av PS3:n och så sköt vi pilbåge, spelade volleyboll, pingis och ett spel som hette något i stil med "starta festen". Riktigt roligt, men jösses vad jobbigt. Nästan så man blev lite svettig. Skoj! :)

Bra jobbdag
Det blev samma mopperunda idag som i onsdags, men den här gången höll jag bara på att slå ihjäl mig två gånger så det måste ju räknas som framsteg. Dessutom gick det mycket snabbare idag när jag visste var jag skulle och slapp titta på kartan var femte minut. Så bortsett från halvt förfrusna fingrar så var det en riktigt bra jobbdag. :)

Känns som att jag förtjänar lite lugn och ro en stund nu så det får bli en bok i soffan innan jag ska hämta sambon från jobbet. :)