Spending money
Sådärja. Det blev storshopping tills kortet nästan började glöda. Like it! Man får ju inte låta det vara oanvänt alldeles för länge. Det kanske rostar sönder eller något, you never know.
Det kanske är något fel på mig men jag tycker det är hur skönt som helst att gå runt ensam på stan ibland. Supertrevligt att gå med någon annan också såklart, men sanningen är att det är när jag går själv som det blir farligt. Ingen som kan stoppa mig. Men idag var det precis det som var meningen. Så några tusen fattigare är man nu, men med en betydligt mer välfylld garderob. Under ytan var det just det som var själva poängen med förra veckans rensning! ;)

Väldigt nöjd med dagens inköp iallafall. En massa underkläder, t-shirts, tunikor, partytoppar och ett par svarta jeans blev det bland annat. Hittade även en parfym som jag verkligen gillade, men ville vänta tills jag fått höra någon annans åsikt. Man blir ju lite bortdomnad i hela huvudet när man går där och luktar på alla olika flaskor. Måste vara lite halvjobbigt att jobba i sådana där butiker...
Early
Härligt att få sluta jobbet 1,5 h tidigare. Känner ett vansinnigt behov av att göra av med pengar. Massa pengar. Tycker att jag blivit lite dålig på det där med att shoppa de senaste månaderna. Dåligt, dåligt. Men nu kliar det i fingrarna så det är väl bäst att jag torkar håret och slänger mig i bilen ner till stan och gör något åt saken.

Ciao!
Over
Då har man gjort sig förtjänt av lite stålar idag också då. Bara att ge sig på nästa 7-dagarsvecka imorrn. Heja heja!
Tycker det mesta flöt på rätt så bra idag faktiskt, förutom att jag fick brottas med vågen där man ska trycka fram ettiketter till den grillade kycklingen. Tog mig ungefär 45 min att lista ut hur den nya ettikettrullen skulle sitta. Men jag fixade det till slut, alldeles själv. Sedan höll jag på att få en hjärtattack när någon plötsligt öppnade den låsta dörren ut till lagret där jag höll på och grejade lite. Det var som tur var bara en vakt från Securitas som skulle kolla våra övervakningskameror så då var det inte så läskigt längre. Inte för att det hör till saken men han såg dessutom sjuuukt bra ut.
Får heller inte glömma att jag även fick finbesök av Ronja och Marcus sedan när jag satt i kassan! :)

Nu blir det sängen nästa. Måste ju orka upp imorrn med, annars blir Slagsta/Måsta utan post och så kan vi ju inte ha det! :)