Gott nytt år!

Jag har haft en helt underbar nyårsafton med min älskling här i Thailand. Klockan är strax 1 på natten här nu och tolvslaget är alltså förbi. Hej och välkommen 2013, hoppas du blir ett bra år.

Det har tagits en del bilder under kvällen, men de får vänta till morgondagen. Så länge kommer här ett kollage från vår middag på Fino. Trerätters med champagne och hela paketet. Perfekt kväll!

Gott nytt år!

Elsas mode

Till min förtvivlan tog "Femtio nyanser av mörker" slut alldeles för snabbt, trots att den innehåll över 400 sidor. Det gjorde ju inte saken bättre att slutet var en riktig cliffhanger. Del 3 släpps som tur är om bara om några dagar så jag får hålla ut.
Så länge fördriver jag tiden här vid poolen med att läsa Sofi Fahrmans "Elsas mode". Lättläst och härlig chicklitt när den här som allra bäst.

Myggbett

Den enda fördelen jag kan komma på med vintern hemma i Sverige är att det är myggfritt. Jag har dock klarat mig rätt bra från myggen här nere genom att alltid ha balkongdörren stängd för att slippa få in de små odjuren. Det blev något enstaka första veckan när vi var i Karon, men annars har jag inte fått ett enda fram tills häromkvällen när vi satt ute och spelade kort i mörkret och jag glömde ta på mig hotelltofflorna. Resultatet av den kvällen blev att en eller flera myggor kalasade på min vänsterfot och där finns nu fem stora och feta bett som höll på att driva mig till vansinne i natt. Det måste vara någon form av muterade kryp för betten kliar så fruktansvärt och efter att jag kliat med en handduk igårkväll så blev det vätskefyllda blåsor på toppen av dem. De får gärna försvinna nu innan jag blir tokig!