Vecka 27

Vecka 27 lider mot sitt slut och poff sa det för ett par dagar sedan. Plötsligt blev alla vanliga kläder väldigt små. Jag tyckte att jag var så smart som köpte vanliga Newbody-linnen i storlek M (istället för S som jag vanligtvis har), men nu verkar det inte bättre än att även de blir för korta. Får utöka lådan med mamma-kläder med andra ord!

Vid det här laget bör bebis vara ca 32 cm lång och ha passerat 1 kg i vikt såhär i slutet av veckan. Tänk vad knäppt att det ligger en liten person därinne. Imorgon säger vi hej till vecka 28 och det är även prick 3 månader till BF.

Klong Gloria

Har jag missat att visa mitt senaste ljusstake-köp? Jag tror det. Mannen halshugger mig snart om jag kommer hem med fler ljuslyktor eller ljusstakar, och jag kan väl motvilligt erkänna att det i nuläget börjar bli svårt att få plats med alla... Hehe.

Hur som helst så blev det en efterlängtad inredningsdetalj denna gång. Länge har jag suktat efter Klongs Gloria, men jag ville invänta att den skulle släppas i silver och det har den gjort nu. Magiskt fin! Dessutom så hade jag ett presentkort från min födelsedag att utnyttja, så det kunde egentligen inte bli bättre.

Första advent

Tänk att det redan är första advent! Hoppas ni har haft en mysig sådan. Vi julpyntade litegrann igår, så idag vaknade vi till en adventsfrukost med vörtbröd och julskinka. Jag har längtat. Obligatoriskt adventsbak har också hunnits med. Denna gång blev det saffranskärleksmums och pepparkaksdrömmar som hann bli klara lagom tills dagens fikagäster anlände.

Som vanligt på söndagar så blev det även Power kl. 17. Jag har verkligen fastnat för det passet och det mesta går bra att köra med magen. Det största problemet är egentligen att tightsen börjar strama runt nederdelen av magen. Det enda paret jag fortfarande kan ha och som inte klämmer åt, så jag gav upp och passade på att beställa ett par träningstights från Lindex MOM-kollektion när det var Black friday i fredags. Det blev även en del till bebis, både därifrån och från Jollyroom och Babyshop.