Odlarbesök

Ikväll blir jag bjuden på middag hos mamma och pappa. Lax, potatis, sallad, skagenröra och hemgjord romsås. Hur gott som helst!

Egen crossfit

Idag visade Forevers påskschema att det skulle vara Xfit kl 12.00, men när klockan närmade sig tio över och instruktören fortfarande inte dykt upp så började de flesta gå därifrån. Trist när man tagit sig till gymmet och så blir det inget. Jimmy och jag har ju dock kört passet ett par gånger och vet hur det går till så jag hämtade min iPhone och så körde vi själva istället. Jobbigt värre!

Snart är det dags för mig att göra mig redo för jobb. Kl. 15-18 blir det idag så det är ett riktigt pluttpass jämfört med alla jag jobbat tidigare i veckan. Imorrn är jag ledig och det ska bli såå skönt!

Halva vägen kvar
Jag gillar denna påskdag skarpt och det finns två anledningar till det. För det första vreds klockan om till sommartid inatt, vilket innebär att vi är ett steg närmare den efterlängtade sommaren. Dessutom är det ju sista mars så i morgon går vi in i april och det måste väl ändå kunna räknas som en officiell vårmånad tycker jag.

För det andra så slutar kursen jag hållit på med sedan mitten på januari idag enligt papprena. Det betyder dels att halva den här terminen har gått och vi är alltså halvvägs till sommarlovet, men det betyder också att exakt halva min utbildning har passerat. Jag är alltså halvvägs till att bli en färdigutbildad förskollärare. Andra halvan av utbildningen får gärna gå lika snabbt som den första för jag längtar ihjäl mig!