Marathon 2016

Jag har velat fram och tillbaka länge. Marathon. Det är långt. För jävla långt. Men det är en sådan grej som jag känner att jag verkligen vill och måste göra i livet. Tänk känslan att faktiskt ha sprungit ett marathon!

Igår gick årets upplaga av Stockholm marathon av stapeln och anmälan för 2016 öppnade. Det var bara att göra det innan jag hann ångra mig. Så nu är jag anmäld och den 4 juni 2016 smäller det. 370 dagar kvar! Aah!
So long Coop!

Hejdå säger jag till mitt kära Coop. Jag har valt att ta sommarledigt juni, juli och augusti, så idag jobbade jag mitt sista lördagspass. Måste fundera på hur jag vill göra i höst sedan, kanske får det räcka med heltid på förskolan, kanske inte. Jag misstänker att jag kommer att lära mig att tycka om att ha lediga lördagar lite för mycket för att gå tillbaka till detta... Men vem vet? Det blir hur som helst bra med helt lediga helger under sommaren.

Nu ska jag fira med en mysig filmkväll medan regnet smattrar mot rutorna.
2XU
Har man en gång testat kompressionstights från 2XU, så är man fast. I alla fall är jag det. Det är något med materialet och passformen som bara är så bra. De sitter som en smäck utan att klämma obekvämt någonstans.
 
Just denna modell, Mid-rise compression tights, är ganska ny och jag såg den för första gången på mässan vid Women's Health Halvmarathon, men slog inte till förrän vid Göteborgsvarvets mässa. Skillnaden mot modellen jag har sedan tidigare är att dessa har en högre midja och saknar snörning i midjan. Skönt tycker jag. Fast det jag föll för allra mest var det prickade mönstret. Love at first sight!
 
Dags för premiär nu. Ett varv i femman utan musik och utan tidtagning har jag tänkt mig. En runda bara för att det är skönt och för att jag kan.