Vi väntar barn!

Så galet! Så roligt! SÅ spännande!

Det har varit fruktansvärt svårt att hålla det hemligt såhär länge, men vissa verkar ha anat det ändå. Idag har vi äntligen fått hälsa på hos vår blivande familjemedlem för första gången och allt såg så bra ut så. Vi är överlyckliga!

Jag får berätta detaljerna senare för nu ska jag njuta vidare av den bästa fredagen på länge!❤️

Överraskningskväll på stan

Igår hade jag och Sandra kokat ihop planer för att "kidnappa" fina Madde för en kväll på stan. Vi överraskade med en present, bio och middag, lite istället för en traditionell babyshower. En himla mysig kväll blev det, och filmen Bridget Jones's baby får full pott av mig. Gillar man de gamla filmerna så gillar man garanterat den här. SÅ rolig! Måste ses.

Annars? Jag vaknade till en riktigt grå torsdag idag, men jobb och ett spinning-pass ska jag väl ta mig igenom. Hemma sedan så väntar ugnspannkaka/fläskpannkaka, vilket har blivit lite av en torsdagstradition här de senaste veckorna. Perfekt efter ett riktigt svettigt träningspass! Helgen är nära och jag kunde inte längta mer efter fredagen. Varför får ni se imorgon.

Halsbandet från Syster P

Ibland är det verkligen toppen med presentkort eller födelsedagspengar, så man kan köpa det där som man suktat efter under en längre tid. Som halsbandet från Syster P till exempel. Jag har kikat på det, men inte kommit mig för att köpa förrän nu. Det blev ett i silver, med den klara/vita stenen och ett S på berlocken. Himla fint tycker jag. Jag gillar särskilt att kedjan är en aning längre, fint om man har en enfärgad tröja.