Från och med du
Ibland händer saker lite av en slump. Och ibland blir det så himla bra! Då blir man glad. Precis så som jag är nu. Heeeelt underbart!

Imorgon är min sista dag på mitt vikariat, så hur nästa vecka ser ut är än så länge osäkert. Hoppas på att det blir lite jobb i fortsättningen med. Annars kommer jag få väldigt långtråkigt om dagarna. Men jag är inte så orolig, det löser sig nog...

Nu ska jag packa min väska, byta om till träningskläder, åka och träna och sedan hem till Jimmy för lite mys innan han drar till Polen med jobbet över helgen. Dålig, dålig, dålig tajming! :)Onsdag
Gårdagskvällen var helt klart den mysigaste på länge! Perfekt. 

Det blev ingen skön bilrunda idag. Eftersom jag har så sjukt svårt att säga nej. Hur svårt kan det vara?? People pleaser kallas det. Så när någon är lite förkyld och inte vill springa i trappor och frågar mig om vi kan byta runda så säger jag såklart ja. Trots att jag har så sjukt ont i framsidan av benen att jag nästan skulle kunna sätta mig ner och gråta för att det gör så ont bara jag går. Hoppas att det inte är benhinneinflammation... Fattas bara det. 
Iallafall så blev det cykelrunda i skogsängen istället. Mycket spring men väldigt lätt och skön runda. Dessutom superskönt väder! Var inne långt innan jag skulle varit om jag kört bil så det var ju också ett plus. 

Nu ska jag ta mig ut till tuna en liten sväng och shoppa lite snabbt. Vet ungefär vad jag ska ha för en gångs skull.
Bamboo City
Det blev en riktig myskväll med tjejerna på Bamboo City igårkväll. Tre timmars tjejsnack och supergod mat. Älskar verkligen deras Mongolian barbeque buffé. Sjukt gott!

Slutade jobbet riktigt tidigt idag så det blev en liten springtur efteråt. Ångrar det bara litegrann, börjar få ont i benhinnorna igen. Inte kul alls när man ska cykla och springa i trappor och allt vad det är hela dagarna. Kanske är dags för ett par vilodagar... Imorrn blir det iallafall gamla hederliga Hållsta/Skogstorp med bil så det var ju väldigt bra tajming. 

Nu blir det en dusch och kanske en snabb sväng till Tuna Park om jag får tid över. Skulle behöva något bra att ha på mig på lördag. En proppfull garderob och aldrig något att ha på sig... Konstigt.