Förseningar

Badrummen i huset är ytterligare försenade, så nu är inflytten framflyttad till måndag. Det här med hantverkare får en att vilja slita av sig håret. Särskilt den här gången eftersom det krockar med lämnandet av lägenheten. Igår morse fick vi lov att tömma det sista eftersom städfirman som skulle flyttstäda skulle komma kl 8.30, och idag har vi skrivit papper, fått slutbetalningen och lämnat över nycklarna till de nya ägarna. Alltså är vi mer eller mindre hemlösa fram till måndag nu. Tack och lov så har vi fått låna en lägenhet av en vän och vi kunde inte vara mer tacksamma för det. Det underlättar verkligen att bo i stan eftersom vi jobbar så olika tider. Hur vi ska kunna återgälda den här tjänsten är oklart, men vi får försöka klura ut något bra...

Det händer i alla fall saker vid huset. Målningen är i full gång i skrivande stund och igår hade vi vad man närmast kan kalla en apa på besök. Hur man törs klättra upp i granar och fälla dem är för mig en gåta, men bra blev det. Lite mer sol på tomten och risken att de rasar förr eller senare är eliminerad. Win win!

2 dagar kvar

Saker och ting har verkligen dragit ut på tiden när det gäller den här flytten, men nu är det nära. Kanske inte verkar så om man kikar in i det som borde vara våra badrum, men på onsdag hoppas vi flytta in på riktigt. På onsdag morgon måste vi nämligen lämna över till firman som ska flyttstäda åt oss, och vid lunchtid på torsdag ska vi lämna över nycklarna till paret som köpt.

Vad vi pysslar med idag är att köra lite ömtåliga saker i bilen, t.ex kaffemaskin, blommor och sådant. Imorgon hjälper pappa oss att köra ut sängen och sista kartongerna, och sedan är vi nog redo.

Vår nya soffa står och väntar på att avemballeras. Så spännande att se om den passar lika bra som vi tänkt oss i vardagsrummet. Håller tummarna!

Midsommar
Vår midsommar bestod i år av den traditionsenliga sillunchen hos morfar och Marianne i Kungsör på dagen och sedan bar det vidare iväg för grillning med vänner på kvällen. Himla mysig dag som avslutades med kubb-turnering. Tjejerna mot killarna, såklart! Gissa vilka som vann?!

Hoppas ni haft och har en fin midsommar ni också. Här funderar vi på att cykla ner på stan och äta något i det fina vädret. Vi bor ju fortfarande i vår nästan helt tomma lägenhet, så det finns inte mycket att göra här tyvärr...