Babygym från Skip Hop

Det är så roligt nu när Selma börjar uppskatta leksaker, eller i alla fall att titta på dem. Babygymmet var lika med skrikfest varje gång man la ner henne tidigare, men nu går det oftast bra långa stunder och hon är helt fascinerad av färgerna och mönstren.


Det finns ju en del olika varianter på marknaden, men vi föll pladask för just det här gymmet redan i höstas. Det kommer från Skip Hop och heter Camping cubs. Vi fick se det i en monter på Underbara barn-mässan, men då var det demo och hade inte släppts till försäljning ännu. Den annorlunda "formen", fina färgerna och den täckta sidan var det som gjorde att det fastnade hos oss och jag tycker fortfarande att det är så himla fint. Får lite lust att själv krypa in och pilla på alla saker som rasslar, prasslar, speglar och blinkar, haha! Spännande att se vad Selman tycker senare när hon själv kan börja greppa och greja med sakerna.

Hamburgerbruket

Ikväll testade vi Hamburgerbruket som öppnade för ett tag sedan i Torshälla. Att hämta hem just hamburgare när man har en 7 veckor gammal bebis är lite risky business med tanke på att det är sådan mat som man gärna vill ha varm. Micrade pommes är ju ingen hit. Inte enligt mig i alla fall. Vi har faktiskt lyckats några gånger dock, så även idag. Selmis fick sitta kvar i babyskyddet och fascineras av lilla leksaken som vi fick i Liberoboxen. Roligt att hon börjar uppskatta sådana saker nu, jag är helt häpen över allt som händer hela tiden. Hon upptäcker nya saker varje dag och det är så coolt att få upptäcka världen tillsammans med henne. Måste klicka hem lite roliga leksaker som vi kan greja med!


Vad vi tyckte om Hamburgerbruket då? Jag tog halloumiburgaren och bytte mina pommes frites mot sötpotatis-varianten. Jag hann inte ens fota själva maten för att det såg så gott ut. Det var det också. En av de bästa halloumiburgarna jag ätit. Och vitlöksdippen till sötpotatispommesarna... Mmmm! Tip top. Jimmy var nöjd med sin Mäster-burgare också, så vi kommer absolut att göra ett besök där igen om hamburgersuget slår till.

Hon som är värd allt

Sorry igen för gårdagens gnäll! Jag är egentligen ingen som gnäller om smärta, det var till och med så att mamma frågade tidigare idag när hon var här hur det var i lördags när vi var hos min bror i Stockholm. Bilresa dit och hem, och så satt vi ju i princip hela tiden vi var där. Inte jättekul för min svanskota, riktigt svinont faktiskt, men jag är inte den som säger det högt. Får jag frågan hur jag mår så är svaret "bra". Alltid bra. Det är som en reflex. Bra. Jag mår bra. Knäppt va?


Men för att återgå till det jag skulle komma till. Selma. Älskade lilla trollungen. Tänk att någon så liten kan ställa till med så mycket för sin stackars mamma. Men vet ni? Hon är värd det. Alla dagar i veckan. Det hade varit trevligt att kunna sitta som en normal människa, det ska jag inte sticka under stolen med. Och tanken på att kanske behöva ha ont LÄNGE är inte det minsta rolig, men min lilla gosing är verkligen värd det. Så himla värd det. Jag minns inte ens vad jag gjorde om dagarna innan hon kom... Underbara lilla varelse!❤️