Söndagkväll

Bilden säger egentligen allt om kvällen. Söndagsmys i soffan med film och provsmakning av årets daimstrut (med jordgubbsglass i!)

Olympus has fallen
När det är storfilmer på gång så åker projektorduken ner här hemma hos oss, så det körde vi på i går när vi skulle kolla på "Olympus has fallen". På skådespelarlistan fanns namn som Gerard Butler, Aaron Eckhart och Morgan Freeman, och handlingen bestod av ett attentat mot Vita huset där presidenten och en del andra viktiga personer togs som gisslan. Mer säger jag inte i fall någon tänker titta på den och det tycker jag att ni ska för den var bra. 4 av 5 möjliga får den i betyg av mig och motiveringen är att den var spännande, det hände något hela tiden och den överraskade lite då och då. Mycket bra!

 
Strong is the new skinny
Jag fick en liten extra pepp när det gäller träningen av att se den här bilden som Jimmy tog på mig när vi plockade jordgubbar i fredags. Vilka muskler jag fått på armarna! Heja heja! Dagens bodypump gick lite extra bra efter att ha sett det resultatet faktiskt. Speciellt benen  kändes bra för där lassade jag på 20 kg på stången (vilket är ganska mycket med tanke på hur många reps man hinner med på drygt 6 minuter!). Problemet jag har just nu är att jag snart inte kan öka mer på just den övningen eftersom jag inte kommer orka lyfta stången över huvudet då... Jobbigt läge.

Men nog om det. Nu ska jag cykla till jobbet för sjätte och sista gången den här veckan!