Lät du henne komma närmre?
Äntligen helg igen. Har varit en jobbig vecka med mycket plugg, jobb och faktiskt träning varje dag. Dags för en vilodag snart kanske... Igårkväll blev det lite nervarvning med ming och lets dance-final hos Sofia, och sedan åkte jag vidare till Alex vid tvåtiden och kollade lite mer tv där. Vaknade vid tio och gick upp och tog itu med disken som han måste samlat på i ett år minst. Herregud vad mycket det var! Krävdes två omgångar eftersom det var för mycket för att få plats i diskstället så det tog totalt en timme och tjugo minuter innan jag var färdig.. Men kände mig himla snäll och duktig efteråt så det var det värt.

Lite småirriterad på somliga personer just nu men det går väl över med tiden... Ska kila iväg och skjutsa min mor och bror till mina sysslingar nu och sedan vet man aldrig vad som händer:)
Run for it
Snön försvinner och det känns som att det äntligen är vår, även fast den där härliga vårsolen saknas. Men det gör inget för nu när isen är borta från vägarna så man inte längre slår ihjäl sig varje gång man går ut så kan man börja sticka ut och springa igen. Som man längtat! Finns ju inget bättre än att springa och springa allt vad man har tills man blir sådär härligt illamående så man nästan överväger att stanna och spy. Mjölksyra<3 Men jag måste erkänna att det inte är något vidare med vattenpölar som ger en litervis med vatten i skorna... Men det gör inte så mycket för jag känner mig ändå himla duktig såhär efteråt.


Just like a Circus
För den som inte visste det så införde jag ett köpförbud till mig själv för ett par veckor sedan, eftersom jag tycker att jag handlar alldeles för mycket onödiga saker. Inte för att jag direkt har ont om pengar eller så, men ändå liksom. Dessutom vill jag ha pengar till i sommar så man kanske kan åka utomlands eller något annat skoj.. Det har iallafall gått utmärkt, ända fram tills idag. Jag skulle ju då beställa en bikini från HM och lyckades få med några linnen och tröjor, tre klänningar och två par skor! Så det kan gå, så det kan gå... Fast jag är ganska glad ändå för det var himla fina grejer :)

Och idag har man vart ledig och pluggat en massa och nu blir det snart träning! Som man längtat :)