Slagstaglass
Gjorde just årets första besök på Slagstaglass. Riktigt mysigt att sitta i solen och mumsa på varsin bägare med vit chokladtopping. Mmmm!:)

Valborg
Dagen har börjat riktigt bra. Först frukost med Jimmy (som är ledig idag, den fuskisen!) och sedan fick jag skjuts till jobbet. En bilrunda ute på landet vid ramshammar och bort mot kjula-hållet blev det. Men först fick chefen byta ett däck med pyspunka! Det är ju seriöst någonting med mig och de där jäkla jobb-bilarna. Alltid något krångel! Men efter det gick det rätt bra, bortsett från att GPSen virrade bort sig ett antal gånger och att det fanns dolda vägar som inte fanns med vare sig på kartor eller gps. Och plötsligt skulle jag åka tvärs över flygfältet. Hade ju varit snyggt att bli påkörd av ett flygplan mitt på rundan. ;)

Kvällens planer är lite osäkra för tillfället. Det lutar åt korvgrillning på uteplatsen och sedan åka och titta på någon valborgseld någonstans. Men först ska det hinnas med massa saker. Bland annat någon form av träning. Förmodligen löpning eller powerwalk! :)

Inga flygplan... Tur!
Utekväll med tjejerna
Tyckte jag hade planerat så bra i förväg och det var ju så perfekt att jag inte skulle börja förrän kl. 15 idag när vi skulle ut och ha kul igårkväll. Men självklart måste folk gå och bli magsjuka och jag kunde ju inte säga nej till några timmar extra med 100% betalt och allt. Jag fick alltså börja 7 och jobba till 15 istället. Hejdå långa sköna bakissovmorgon med andra ord! 

Kvällen var iallafall lyckad. Först en trevlig förpärla hos Ronja och sedan vidare till Brasseriet där vi inte direkt var ensamma. Smockat med folk och varmt som i en bastu. Har lite ont i fötterna idag av dansandet faktiskt. Däremot tycker jag att jag var lite smart också som drack resorb och åt två mackor innan jag gick och la mig för att slippa baksmällan.:) 

Nu vaknade jag precis efter en tvåtimmarslur på soffan, så det är väl bara att börja laga mat...