Vårlack

Mitt nagellacksberoende har jag ärvt från min mor och jag kunde såklart inte stoppa mig själv från att inhandla två nya lack till min samling när jag var och shoppade igår. Båda är från Essies vårkollektion som består av våriga och härliga färger. Först ut att provas blev den här ljuslila nyansen som heter "go ginza". Ljus, fräsch och diskret. Love it!

Päronsplit

Dagens träning blev bodypump med min kära pojkvän. Fy fasen vad jobbigt det var... Man kan ju minst sagt säga att det kändes att det var två veckor sedan jag senast körde det. Jag ville bara lägga mig ner och dö flera gånger. Men jag kämpade mig igenom det i alla fall och det känns ju bra nu efteråt.

Nu blir det mitt favoritprotein med smak av päronsplit. Jag blir lika förvånad över hur gott det är varje gång jag dricker det. Det är så sjukt att det kan smaka precis exakt som glassen fast i flytande form. Annars brukar de flesta proteinpulvrena smaka lite halvdant, men den här är super. Lycka! Och perfekt i väntan på att Jimmy ska komma hem med varsin sallad som vi tänkte äta till lunch.

Blåsig PW

Vädret är tyvärr inte lika lockande som igår, men jag valde att ändå starta dagen med en powerwalk. Jimmy tyckte jag var galen och när jag kom ut och insåg att det inte bara blåste storm utan även duggregnade så höll jag nästan med. Men jag fick ett utmärkt tillfälle att använda de vindskyddande löparbyxorna som jag köpte igår. Klockrena!