10 dagar
Idag är det precis tio dagar till Cypern! Längtar, längtar, längtar! Finns ju lite fix att pyssla med innan det är dags. Saker som måste inhandlas innan resan, bokning av parkering och taxfree-beställningar bland annat. Tiden bara försvinner iväg, nyss var det 44 dagar kvar och nu är det snart dags. Det kommer bli så himla underbart!!! :)


Magaluf förra sommaren♥

Värmeslag

Även om det är superskönt att det blivit varmare igen nu så är det inte jättekul på jobbet. Det var precis såhär jag trodde att det skulle bli i vintras när jag klagade på kyla, is och snö och längtade till sommaren. Att jag klagar på värmen istället nu alltså. Man är faktiskt aldrig nöjd... Helt otroligt.
Det känns som att jag har druckit 40 liter idag eftersom jag blir törstig var femte minut av att springa runt som en tok i solskenet. Ett dopp i det blå skulle inte vara fel just nu! :)

Istället ska vi åka och träna nu. Det blir gym för Jimmy och BodyAttack för mig. Korvstroganoffen står på spisen och puttrar så när vi kommer tillbaka är det bara att hugga in. Redan hungrig!

Köttbullar
Ikväll har Jimmy och jag försökt oss på att göra egna köttbullar för första gången. Det blev väl inte riktigt som farmors om man säger så, men de var verkligen inte äckliga. Det svåra är att det finns ungeför en miljard olika recept så hur ska man veta vilka som är bra? Men övning ger väl färdighet som man säger. Alltid roligt att prova något nytt så man slipper äta samma hela tiden. Lite klurigt att komma på bra grejer bara. För att inte tala om att samla ork till att laga iordning något... Men jag tycker vi är rätt så duktiga! :)