Cypern 2012 (del 2)
Här kommer lite fler bilder från resan. Det finns som sagt närmare 1700 stycken, så jag får ta dem lite i omgångar.

Längst ner är det två bilder från japanska restaurangen Hokkaido. Som ni ser så sitter man (om man väljer att sitta inne) brevid varandra i en fyrkant och så lagar kockarna maten på teppanyaki-grillar framför en samtidigt som de gör en show av det hela. T. ex så jonglerade de med ägg, stekspadar, knivar, gjorde en orm av en omelett och fick hela stekbordet att brinna. Man fick inte direkt någon matro, men väldigt roligt och annorlunda var det! Maten är verkligen toppen den med förresten!

Sista semesterdagen
Jag har haft en riktigt skön sista semesterdag hittills måste jag säga. Först sovmorgon, en film ("Something borrowed", jättebra film!) på förmiddagen, lite hemgjorda pannbiffar från igår till lunch, tagit reda på disk och tvätt, tvättat en maskin, städat badrummet, hämtat vad som måste vara det största Bokus-paketet någonsin fullsmockat med studentlitteratur och nu blir det en eftermiddagsfilm och lite Ben & Jerry's i väntan på att mannen ska komma hem från jobbet. Ångesten över jobbhelgen kommer bara mer och mer, men det känns som att jag har tagit det lugnt och vilat upp mig under de här två veckorna så det kanske blir skönt att komma igång igen. Försöker intala mig själv det i alla fall...
Cypern 2012 (del 1)
Nu har jag gått igenom alla Cypernbilder och insett att det är ett par stycken... Lite för många att lägga upp här i alla fall, så jag får välja ut några på måfå. Här kommer ett par stycken och så kommer en omgång till under morgondagen! :)