Cola zero vanilla
Kolla vad Jimmy beställt hem, Cola zero med vaniljsmak! Hade ingen aning om att det fanns, men tydligen så gjorde det det. Passade utmärkt ikväll när det är så tråkigt väder och man bara vill sitta inne, kolla på tv och köpa hem mat. Det blev pizza för Jimmy och själv stod jag emot frestelsen och tog en kebabsallad istället. Känns ju lite mindre onyttigt iallafall och är faktiskt riktigt gott. Slår både kebabtallrik och kebabpizza, men det är ju bara vad jag tycker. :)

Färgning av fransar och bryn
Jag har precis piffat till mig själv lite genom att färga mina fransar och bryn. Senast jag färgade ögonfransarna var precis innan Thailand, för ett halvår sedan, så det var verkligen dags igen nu. Känns som att man ser lite piggare ut osminkad om det är lite färg på dem och jag har ju nästan aldrig smink när jag jobbar så för mig är det perfekt.

Ögonbrynen har jag dock aldrig vågat mig på att färga själv tidigare, men det blev rätt bra efter att jag plockat dem lite också. Till nästa gång ska jag dock köpa hem brun färg till brynen, men för tillfället hade jag bara svart så jag löste det genom att bara ha färgen på i några minuter. Tror inte kolsvarta ögonbryn går så bra ihop med min ljusa hy och blonda hår. ;)

PW
Sov lite länge idag så det blev ingen morgonpowerwalk, utan frukost och gårdagens Grey's-avsnitt. Tänkte ta igen det genom att ta en lite längre runda nu istället, minst en timme. Men jag får nog gå snabbt för det ser ut att börja regna vilken sekund som helst och klart.se visar åska.