Grekiska kolgrillsbarenPresentkort på god mat är aldrig fel. J fick ett på Grekiska kolgrillsbaren här i stan när han fyllde häromveckan, så vi pallrade oss dit ikväll. Premiär för mig och jag kunde inte ha blivit mer nöjd. Bifteki till mig och grekisk burgare till mannen. Såå gott! Man började längta och drömma sig tillbaka till alla mysiga kvällar i gamla Rhodos stad där vi var förra sommaren. Dit åker jag gärna tillbaka!
New in


Idag kom den med posten, min nya fina clutch från By Malene Birger som jag fyndat. Den var kanske aningen större än jag föreställt mig, men det kan ju vara en fördel ibland. Jag gillade dessutom att den har stora fack på utsidan på båda sidorna och så tyckte jag om den gula färgen. Jag behöver mer färg i min garderob och gult är definitivt inte fult i det här fallet. Och priset sedan... När det är över 1000 kr rabatt, då måste man bara slå till!
Flattered på rea!


Hett tips kommer här! På Flattered.se säljs just nu tre färger av deras utomhusballerinas till 40 % rabatt. Jag har ju redan leoparden (och älskar dem!), men förutom den så är det också korall och duvblå som säljs ut. Jag slog till på ett par korall som jag tycker är otroligt fina. Själva skon är superskön och har den där perfekta "tåklyftan". Storlekarna är normala för den som undrar.