Löprunda
Självklart så var Bodypumpen inställd pga sjukdom så det var bara att cykla hem igen. Min vanliga tur. Men eftersom jag ändå redan var ombytt så stack jag ut och sprang en stund istället. Det känns verkligen i benen att det var ett bra tag sedan sist så jag förväntar mig en rejäl träningsvärk imorrn. Annars blir jag besviken.
Det blev en sträcka på 8,2 km och det tog strax under 50 min. Ingen guldtid men med tanke på hur länge sedan det var sedan jag sprang senast så är jag rätt nöjd att jag orkade överhuvudtaget. Jag hade till och med glömt hur skönt det är att springa så det får bli ändring på det nu. Lika bra att passa på innan det blir vinter med massa snö och is. Eller "muffinssäsong" som Jimmy kallar det. ;)

Tentainlämning
Just precis nu så klickade jag på skicka-knappen och min allra första hemtentamen for iväg till urkund. Om cirka en halvtimme ska jag också åka och lämna den i pappersform i en brevlåda på skolan och sedan tänkte jag gå på lunchpump på Gympozz klockan 12.
Nu är jag nervös på riktigt. Tänk om jag gjort uppgiften helt fel. Fast nu är den ju skickad så det är för sent att ändra något, så det är väl bara att hålla tummarna. Spännande!

Min första hemtenta.
6 månader
Idag är det den 29 september och Jimmy och jag har varit tillsammans i exakt ett halvår. Världens bästa kille och världens bästa halvår! Hur kunde ett sådant guldkorn vara ledigt undrar man ju? Jag måste helt enkelt ha en himla tur.
Vi tänkte gå ut och äta på Grappa imorgonkväll, bara vi två, för ikväll ska Jimmy jobba lite och jag ska göra de sista finslipningarna på min tenta. Inlämning imorrn! Nervös är vad jag är...