Sara Nilsson

25-åring bosatt i Eskilstuna. Nybliven mamma till lilla Selma.

Vad hade du väntat?

Publicerad 2010-07-31 23:08:39 i Allmänt,

Puh fyra långa dagar av fem avklarade. Bara en kvar. Sedan en hel dag ledigt. Längtar så tills nästa söndag klockan två! Då är det över, iallafall nästan. Nu laddar jag upp med lite godis och film i min ensamhet eftersom hela stan verkar köra på utgång ikväll. Rätt skönt faktiskt...

Förresten så blir det inget pluggande för mig i höst. Tog ett tag att bestämma men till slut så. Blir jobb jobb jobb istället.

Shut up and drive

Publicerad 2010-07-28 23:13:21 i Allmänt,

Helstörd dag på jobbet idag verkligen. Fast skön ändå. 14.00-22.15-passen är vanligtvis riktigt riktigt sega, speciellt när man sitter och äter på rasten runt 18 någonstans där och inser att man inte ens har jobbat hälften. Men idag svischade det förbi som jag vet inte vad. Delvis för att jag lyckades lura till mig ett extra kassapass vilket helt klart är det roligaste. Delvis berodde det också på all dramatik. Det började med att Jerry inte dök upp när han skulle börja kl 16 så vi fick ringa efter honom eftersom han hade missuppfattat och trodde att han började en timme senare. När han då sedan äntligen dök upp och skulle gå in genom personalingången på baksidan (som är som en liten inhängnad med en lastkaj, personalingång, cykelställ mm) så står det en bil där, öppen och uppenbarligen tjuvkopplad. Så det blev mer ringande och till slut fick polisen komma dit och knuffa bort bilen och fixa till det hela. 
Det jag undrar är varför man väljer ett sådant ställe för att dumpa en stulen bil? Hade de varit lite diskreta hade de ju bara ställt den på en parkeringsplats istället så det hade tagit flera dagar innan någon märkte att den ens var där. Men det finns ju folk till allt tydligen.
En liten stund senare kommer Jerry och visar mig en sådan där hypermodern bilnyckel som bara är en platta och ingen egentligen nyckel. Bra jobbat att tappa en bilnyckel i en affär så vem som helst bara kan gå ut och ta bilen. Helt klart en dålig dag för bilägare!

Nu är jag trött och ytterligare fyra dagars kvällsjobb återstår. Det är ungerfär vakna, frukost, dusch, lunch, åka till jobbet, komma hem, sova, vakna, frukost, dusch, lunch, jobb, sova osv osv. Kul liv. Men money money money (Y)

I'm not your babe

Publicerad 2010-07-28 00:21:33 i Allmänt,

Eftersom fem dagars jobb väntar nu, följt av en dags ledighet och sedan mer jobb, så hade jag tänkt gå och lägga mig tidigt idag så man kanske har en chans att orka med veckan, men som vanligt så fastnar man vid fejjan eller något annat som är mer lockande. Så typiskt. Inte för att jag ändå sover så bra numera. Alldeles för mycket att tänka på så det går liksom inte. Hur jobbigt som helst men vad gör man?

Det känns lite som att allt faller samman nu. Allt på en gång. Allt det som så länge varit naturligt och helt vanligt. Det som man är van vid och tycker om. Det som man har offrat så otroligt mycket för, mer än det kanske har märkts. Så mycket att tänka på och så lite tid. Förvirring är en bra beskrivning. En blandning mellan en vilja att fortsätta kämpa och en vilja att bara släppa taget och låta det falla. För att se hur det känns. Men är det värt det? Eller inte? Bryr sig någon egentligen? Eller är det bara jag.

Konstigt att man inte kan sova..?
Gröna Lund

Publicerad 2010-07-27 23:59:17 i Allmänt,

Gårdagen var verkligen great! Lång men rolig dag på Grönan med Amanda, Ronja och Marcus. Massa bergochdalbanor, lustiga hus, kärlekstunnlar och fritt fall som vi blev helt skakis av. Snacka om adrenalinkick när man sitter där uppe (undrar dock fortfarande hur högt det är?) och hela grejen tiltar så man tror man ska ramla ur. Men kul var det.
Trött som tusan var man idag när man vaknade också men lyckades få någon timme i solen som för en gångs skull var framme. Lite inhandlande av mat inför veckan var också nödvändigt så det blev en riktig festmåltid med grillat mm och sen film med brorsan.

 

It's raining men

Publicerad 2010-07-26 09:54:20 i Allmänt,

Vad hände med vädret? Det var liksom perfekt och sedan blev det... såhär. Så illa så man blir deprimerad bara av att tänka på det. För att inte tala om trött. Fast just nu jobbar jag så mycket så det gör kanske inget. Idag bär det av till Stockholm för ett besök på Gröna Lund. Haha i regnet!

Taggade ?

Publicerad 2010-07-17 20:01:37 i Allmänt,

Vädret här är pisstråkigt just nu. Men man blir ju faktiskt lite tröstad när man tänker på att vi om exakt en månad kommer att befinna oss på Mallorca ! Närmare bestämt Magaluf. Längtar som bara den !

Sommar och sol

Publicerad 2010-07-15 18:06:11 i Allmänt,

Är lite smått mör efter en heldag i Sundbyholm. Men det är smällar man får ta för roligt var det. Kanske till och med bli en liten sväng tillbaka dit senare ikväll för ett kvälls/nattdopp.

Häromdagen när jag cyklade hem från stan så kände jag plötsligt hur någonting föll ur fickan på mina jeansshorts. Woopsi. Min mobil. Eftersom jag heller inte hann stanna i tid så kör jag självklart över den med bakdäcket på cykeln. På asfalt och allt. Så nu har den en massa repor och skärmen är lila i kanten. Så igår blev det en trip till tuna för att köpa en ny. Så förhoppningsvis har jag den nästa vecka ! Om det inte blir ännu mer strul med leveransen det vill säga...
Dagen avslutades även med lite slagstaglass med babe.

Och idag får jag lön vilket gillas enormt mycket !

Alla dessa val

Publicerad 2010-07-12 23:22:10 i Allmänt,

Hösten närmar sig med stormsteg (tyvärr!) och någonstans långt långt inne hade jag räknat med att inte komma in på de högskolor som jag sökte till. Det hade varit så himla lätt eftersom man inte hade haft något val då. Isåfall hade man självklart börjat jobba direkt. Men jag kom in. På förstahandsvalet till och med. Så vad ska man nu göra? Ja eller nej? Flytta eller stanna? Ta sitt pick och pack och bara dra? Bort från allt och alla? Svårt val. På något sätt är båda ganska lockande... Krävs nog lite funderande här tror jag. Inte så lite heller. Feel free to help.

Bad och mys

Publicerad 2010-07-11 12:19:57 i Allmänt,

Just nu är det 27.9 grader i mitt rum. Liiite för varmt för min smak måste jag säga. Men det gör inte så mycket för snart drar vi till Mälby och solar, badar, grillar och har det allmänt mys! Dags att bättra på brännan lite.

Igår var det lite grillning och förfestande på min altan. Bäst att passa på när päronen är bortbjudna. Samtidigt hade min kära bror lan med sina vänner i ett litet, litet mörkt rum. Sex eller sju killar inklämda på en mycket liten yta med varsin enorm dator som värmer som element när det redan var hur varmt som helst. Folk är inte kloka.
Själva drog vi ner till åbryggan för lite partaj. 

It's summertime

Publicerad 2010-07-07 22:58:25 i Allmänt,

Jag gillar vädret. Det är liksom underbart. Svensk sommar är faktiskt himla härlig när den är som bäst! Och det har den ju faktiskt varit nu ett tag, vilket vi är glada för. Får gärna fortsätta så långt in på höstkanten också. Många fler lata dagar i gamla kära sumpan vill vi ha!
Men jag saknar Öland lite faktiskt. Lite konstigt att det inte blir något besök där efter alla tusentals gånger man varit där sedan man var bebis. Men i år är det jobb jobb jobb och pengar pengar pengar som gäller för hela slanten så päronen får åka dit själva this year. Sorgligt men sant. Blir nog bra ändå. Och skönt med nästan två veckors ledighet nu, om man inte räknar med på måndag när jag jobbar fem timmar. Hur nu det passet hamnade där mitt i allt?!

Tänker iallafall njuta av denna helg som är min enda helt lediga på hela sommaren. Den är redan fullbokad med massa roliga saker och människor ♥

Happy birthday

Publicerad 2010-07-06 13:05:15 i Allmänt,

Idag fyller Alexander 21 år och jag har redan hunnit med att ge honom hans presenter samt åka hem och sticka ut på en liten springtur. Nu ska jag äta och sedan får man väl se vad som händer.

Massa grattis baby! Puss♥


It's getting hot in here

Publicerad 2010-07-04 19:25:31 i Allmänt,

Nyduschad efter en superdupervarm dag i sundbyholm med trevligt sällskap. Man ska väl inte klaga på att det äntligen blivit varmt men herregud vad varmt det är nu. Men på en strand med tillgång till svalkande vatten är det skönt som bara den. Får gärna bli fler sådana dagar! Nu står lite grillning på schemat.

Äntligen

Publicerad 2010-07-03 23:18:27 i Allmänt,

Efter ett jobbpass på över åtta timmar denna stekheta lördag har man äntligen lite ledigt! Lite mer än en vecka och sedan blir det en dags jobb och sedan ytterligare en vecka ledigt. Gilla gilla gilla !

Passport: check !

Publicerad 2010-07-01 13:26:47 i Allmänt,

Genomförde just ett lite mer lyckat försök att fixa pass än gårdagens. Kan inte påstå att det blev snyggt men nu är det gjort iallafall. Nu ska jag försöka laga iordning lite lunch och sedan är det jobb 16-22.15 som gäller!

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela