Vad hade du väntat?
Puh fyra långa dagar av fem avklarade. Bara en kvar. Sedan en hel dag ledigt. Längtar så tills nästa söndag klockan två! Då är det över, iallafall nästan. Nu laddar jag upp med lite godis och film i min ensamhet eftersom hela stan verkar köra på utgång ikväll. Rätt skönt faktiskt...

Förresten så blir det inget pluggande för mig i höst. Tog ett tag att bestämma men till slut så. Blir jobb jobb jobb istället.
Shut up and drive
Helstörd dag på jobbet idag verkligen. Fast skön ändå. 14.00-22.15-passen är vanligtvis riktigt riktigt sega, speciellt när man sitter och äter på rasten runt 18 någonstans där och inser att man inte ens har jobbat hälften. Men idag svischade det förbi som jag vet inte vad. Delvis för att jag lyckades lura till mig ett extra kassapass vilket helt klart är det roligaste. Delvis berodde det också på all dramatik. Det började med att Jerry inte dök upp när han skulle börja kl 16 så vi fick ringa efter honom eftersom han hade missuppfattat och trodde att han började en timme senare. När han då sedan äntligen dök upp och skulle gå in genom personalingången på baksidan (som är som en liten inhängnad med en lastkaj, personalingång, cykelställ mm) så står det en bil där, öppen och uppenbarligen tjuvkopplad. Så det blev mer ringande och till slut fick polisen komma dit och knuffa bort bilen och fixa till det hela. 
Det jag undrar är varför man väljer ett sådant ställe för att dumpa en stulen bil? Hade de varit lite diskreta hade de ju bara ställt den på en parkeringsplats istället så det hade tagit flera dagar innan någon märkte att den ens var där. Men det finns ju folk till allt tydligen.
En liten stund senare kommer Jerry och visar mig en sådan där hypermodern bilnyckel som bara är en platta och ingen egentligen nyckel. Bra jobbat att tappa en bilnyckel i en affär så vem som helst bara kan gå ut och ta bilen. Helt klart en dålig dag för bilägare!

Nu är jag trött och ytterligare fyra dagars kvällsjobb återstår. Det är ungerfär vakna, frukost, dusch, lunch, åka till jobbet, komma hem, sova, vakna, frukost, dusch, lunch, jobb, sova osv osv. Kul liv. Men money money money (Y)
I'm not your babe
Eftersom fem dagars jobb väntar nu, följt av en dags ledighet och sedan mer jobb, så hade jag tänkt gå och lägga mig tidigt idag så man kanske har en chans att orka med veckan, men som vanligt så fastnar man vid fejjan eller något annat som är mer lockande. Så typiskt. Inte för att jag ändå sover så bra numera. Alldeles för mycket att tänka på så det går liksom inte. Hur jobbigt som helst men vad gör man?

Det känns lite som att allt faller samman nu. Allt på en gång. Allt det som så länge varit naturligt och helt vanligt. Det som man är van vid och tycker om. Det som man har offrat så otroligt mycket för, mer än det kanske har märkts. Så mycket att tänka på och så lite tid. Förvirring är en bra beskrivning. En blandning mellan en vilja att fortsätta kämpa och en vilja att bara släppa taget och låta det falla. För att se hur det känns. Men är det värt det? Eller inte? Bryr sig någon egentligen? Eller är det bara jag.

Konstigt att man inte kan sova..?