Vårens outfit

Sjalen Antiqua i svart från By Malene Birger är på väg hem till mig.

Båda kapporna som jag klickade hem i veckan har anlänt och de var otroligt fina båda två, men trots samma storlek så var den marinblå från Gina Tricot alldeles för stor så den åker tillbaka. En del detaljer på H&Ms modell, som axelpartiet och den synliga dragkedjan i guld (se bilder längre ner i bloggen), föll mig dessutom mer i smaken. Likaså den puderrosa färgen som känns så vårig och härlig. Förresten så var den ett par hundralappar billigare också. Win win!

Jag kommer att känna mig så fin i vår med min rosa kappa och sjalen ovan från By Malene Birger till. Sista dagen att använda studentrabattkoder = shopping shopping. 
 
 
Happening


Det är fredag och min kära J är till Indien med jobbet, så vad göra? Jag bokar mig såklart på Actics Happening. Jag gillar ju att träna på fredagar så det är lika bra att passa på! 

Först ut var en timme Step quadra, vilket innebär att man hoppar, skuttar och dansar på fyra brädor istället för en. Riktigt roligt och inte alls så svårt som det låter, men jag är ändå lite smygnöjd över att varken ha snubblat eller krockat med någon med tanke på att det var mitt första quadra-pass någonsin.
Avslutningen var en timme Functional toning, ett styrkepass bestående av olika funktionella övningar med mycket fokus på förbränningsträning. Kombinationen av dessa två pass var galen. Jag tror aldrig att jag har känt mig så slut efter gruppträning. Musklerna känns liksom urkramade. På ett bra sätt. 

Mat, dusch och fredagsmys nästa!
Throwback thursday
Denna torsdag drömmer jag mig tillbaka till... En kortare frisyr! 

Jag trodde aldrig att det skulle hända, men nu är jag riktigt trött på mitt långa hår. Aldrig nöjd. Har man kort vill man ha långt, har man lockigt vill man ha rakt osv. Jag kan absolut tycka att det är jättefint ibland, men jag är bara så less på det ständiga trasslet och att det inte går att göra så mycket med ett långt hår... Hopplöst. Nu till våren tänker jag mig en ljusare och kortare frisyr. 

Jag har en tid bokad hos frissan i slutet av mars, så vi får väl se.