Och där kom vädret vi alla väntade oss
Valborg idag. Årets mest överskattade högtid kanske? Det konstiga är att alla håller med men ändå verkar det vara värsta stora grejen.. Sämst väder brukar det också vara. Och det verkar det bli även i år men ingen blev väl direkt överraskad där va. Kvällen består av grillmys hos Rebecka och sedan blir det nog lugnt. Jobbar hela helgen vilket jag inte ser fram emot det minsta.

En ljuspunkt är dock att jag skickade in historian för en halvtimme sedan ungefär! Tror till och med det blev ganska bra men man ska väl inte hoppas för mycket. Tog trots allt bara två timmar att skriva det. Nu blir det att åka och handla med mami. Måste ju ha något smarrigt att grilla ikväll ! :)

Ja visst gör det ont
Första skoldagen på evigheter känns det som. Helt värdelös också, först idrott med beeptest som jag inte kunde vara med på, sedan 45 minuters oseriös svenskalektion och nu två timmars håltimme innan nästa svenskalektion börjar. Öronen knastrar och knäpper och förkylningen är värre än någonsin så jag tröstar mig med en muffin medan jag väntar. Men imorrn är det valborg vilket innebär ledigt. Gillas!
It kinda sucks

Det som krävdes för att få tid på vårdcentralen var alltså att det skulle börja rinna blod ur öronen. Nice! Inte riktigt. Kraftig öroninflammation på ena örat och en spräckt trumhinna på det andra var det tydligen. Så det blir högsta möjliga dos penicillin i tio dagar framöver för min del. Mycket bra tajming till valborg och allt om jag får säga det själv... Men nu när man fått medicin så kanske man kan pallra sig till skolan och få något gjort iallafall. Man får se det positiva (Y)