Telefonkö
Man hinner mycket när man sitter i telefonkö. Duscha, borsta tänderna, sminka sig, ta rätt på disk, bädda sängen osv. Ungefär det hann jag under mina 50 minuter i väntan på att Tele2 skulle svara. Mitt nya SIM-kort har nämligen inte hoppat igång ännu, men tydligen ska det ske under dagen så det borde inte vara några problem...

Nu ska jag iväg och jobba på min VFU-förskola!
 
iPhone 6
Jag har varit en sväng till Tuna Park med Sofia nu på eftermiddagen efter skolan och på vägen dit hämtade jag upp min iPhone 6 som jag beställt från Tele2. Jag som inte skulle egentligen! Till mitt försvar så håller min gamla 4:a som lillebror har på att packa ihop, så nu får han köpa min 5:a och jag får 6:an för en billigare månadskostnad än jag haft tidigare tack vare att jag bytte abonnemang. Win-win kan man väl kalla det?!

Jag har inte fått igång den nya ännu, men storleken och känslan när jag håller i den får full pott. Kul med en vit och silvergrå istället för svart som jag alltid haft tidigare.
 


Superlunch
Dagens lunch efter att ha varit och veckohandlat blev Paulúns nya Superlunch. Det finns tre olika sorter och först ut att provas blev Kyckling & morotssoppa. Innehåller endast naturliga råvaror och är rik på protein. Väldigt god dessutom! Perfekt om man har lite bråttom och inte hinner laga något.