10 km

Ibland går det bra och ibland går det mindre bra. Det senaste råkade jag ut för på dagens löppass. 15 km hade jag tänkt mig, men redan efter 5 km började det ta emot och jag fick helt otroligt svårt att andas. Antagligen förkylningen jag haft som hänger sig kvar på just andningen för i övrigt mår jag bra. 10 km pinade jag mig i alla fall igenom och känner mig rätt nöjd med det med tanke på omständigheterna. 

Även fotograferingen misslyckades såg jag nu... Måste ha varit så trött att jag inte ens märkte det. 10 km på ca 56 min och 579 brända kalorier blev resultatet hur som helst. Då kan man landa i soffan med gott samvete nu tycker jag!
Sneakpeak på balkongen

Här får ni en liten tjuvkik på helgens projekt på balkongen.

En vända till Ikea i lördags resulterade i inköp av tunna vita gardiner med tillhörande gardinskenor m.m. J ägnade sedan hela söndagen till att borra upp det hela och som ovan ser det ut just nu. Tanken är att vi ska kunna dra för på dagarna när vi är på jobbet för att stoppa värmen men ändå släppa in så mycket ljus som möjligt, och på kvällarna kan vi dra ifrån och få till den där mysiga lounge-känslan som vi är ute efter att få till därute. När vi får klart med uppfållning och strykning av gardinerna så tror jag att det kan bli riktigt bra. Ljusslingor i taket ska upp också för att få lite mysljus...
Beck


En utekväll på stan tar hårt på krafterna tydligen. Både jag och J är dödströtta fat klockan bara är strax efter 22 (21 om vi inte hade ändrat till sommartid). En tidig kväll och så sovmorgon imorgon gör nog susen.

Kvällens underhållning blev nya Beck som ju hade premiär igår. Sjukhusmorden är titeln på denna och den var helt okej. Inte så värst mycket action i Beck alls kan jag tycka, men man måste ju nästan se dem ändå...