Semmelwrap
Har du testat semmelwrapen? Om inte så är det dags.

Det har snackats mycket i medierna om det nya påhittet semmelwrap på sistone, alltså en semla i wrapform. Här i Eskilstuna säljs de på Amarant, så jag bjöd över mamma och pappa på kaffe och semmelwrap nu på eftermiddagen för att testa. Samtliga tyckte om den! Helt klart smidigare och mindre kladdig att äta än en vanlig semla, men även godare i smaken tyckte jag. Tack vare det tunna brödet blev den inte lika mäktig och heller inte "torr" som den tjocka semmelbullen i den klassiska semlan annars kan tendera att bli ibland. 

5 av 5 får denna i betyg av mig. Helt klart värd att testa!
Stubben
Om man inte har intresset för inredning och allt som hör till så tror jag inte riktigt att man förstår känslan som jag känner när jag tittar på Stubben. Materiell lycka är enda sättet jag kan beskriva det. Kan inte se mig mätt på den. På frågan om jag är nöjd med den så är svaret med andra ord JA! Värd varenda krona.

En fin lördag önskar jag er!
Happy friday!


Tjuvkik på hur ett gäng tulpaner gjorde sig i fina Stubben.

Trots det eländiga vädret med snöblandat regn på eftermiddagen igår, så tog jag mig en promenad för att köpa blommor till Stubben. Kunde bara inte hålla mig. Ett par buketter tulpaner och voilà! Knäppte bilderna ovan med luren imorse innan jag gick till jobbet, får göra ett bättre försök i dagsljus när jag får chansen...

Trevlig fredag på er! Jag har en lugn och bra dag på jobbet faktiskt trots att jag är all by myself. Ensam är jag ju inte såklart, men all övrig ordinarie personal på min avdelning är sjuka/borta på jobbgrej/föräldraledig. Då är det alltså jag plus tre vikarier och en trainee som återstår. Ingen mjukstart här inte, men det har gått bra tack vare att jag hunnit lära känna barnen någorlunda och att det även är många barn som är sjuka/lediga såhär på en fredag.