Alla hjärtans dag
Har ni firat kärlekens dag idag? 

Ett kommersiellt påhitt och en töntig grej att fira kan man ju få tycka om man vill, men jag ser det som en chans att göra något mysigt med den eller de man tycker om. Finns inga dåliga tillfällen att skämma bort någon. Vi bokade bord på Pinchos för oss tre i familjen och fick en härlig kväll där. Att Selma ens somnade senare på kvällen efter allt gottis är ett under. Hon fick faktiskt sin första godisupplevelse i form av ett Kinderägg. "Barnens favorit" i Pinchos dessertmeny består av en liten skål vaniljglass med kolasås och just ett Kinderägg vid sidan av. Jag hade faktiskt tänkt smuggla ner det i väskan, men hon pekade och ville ha, så vi delade det. Choklad var tydligen en hit! Hon är mamma upp i dagen. 

Vad gäller presenter så har jag och Jimmy slutat köpa till varandra sedan Selma kom, så nu lägger vi krutet på henne istället. Det blev en tygpåse med Bamse och alla hans vänner på, innehållandes lite smått och gott som hon gillar och behöver. Allt med Bamse går hem hos Selma, så hon blev såklart också jätteglad för paketet med Bamsekläder i som hennes mormor köpt till henne. Att mormorn även hade med sig te, praliner och semlor till mamman var ju inte tokigt heller. En väldigt bra alla hjärtans dag!❤️

(null)
(null)
(null)
(null)
Matvraket❤️ Sittningstiden på två timmar räckte inte riktigt till för oss. Sedan att hon mest åt popcorn, pommes, hamburgerbröd och godsaker är en annan femma. Det är ju ändå inte varje kväll vi äter ute!
Haircut
Det finns en hel del att förbereda såhär sista veckorna innan bebis. Jag försöker att ta lite i taget, och idag hade jag en stunds egentid hos frissan inbokad.

Lika bra att passa på att fräscha upp barret lite innan det kommer ett till litet vilddjur som tar all min vakna (och sovande?) tid, tänker jag. Det svåra är; hur nära inpå BF vågar man vänta? Jag vågade inte chansa och vänta längre nu, och Sanna som jag klipper mig hos jobbar dessutom bara två dagar i veckan för tillfället. Lite drygt fyra veckor innan beräknat datum blev det alltså. Perfekt. Så skönt att bli av med slitna toppar, och så fick jag känna mig lite glammig med fina lockar för en dag. Jag önskar verkligen att jag var en "hårmänniska", men jag har noll talang på den fronten tyvärr. Får väl njuta extra mycket av de tillfällen då ett proffs löst det åt mig. 

(null)
Det hände förresten något med magen igår! Ser ni hur den sjunkit? Nästan krympt lite också, om det nu är möjligt. Hela gårdagen kantades av sammandragningar, så jag får fråga barnmorskan på besöket imorgon om det kan ha något samband. Några veckor till får det allt dröja, helst av allt tills efter Selmas 2-årsdag om jag får bestämma!
Babyboxar
Precis som vid graviditeten med Selma så registrerade jag mig även denna gång för att få gratis babyboxar inför bebbens ankomst. Tips till er som väntar barn!

Om man registrerar sig på babybox.se får man koder för att kostnadsfritt hämta ut en box vardera hos Apoteksgruppen, Babyproffsen och Lloyds apotek. Om du dessutom är eller blir medlem hos Libero och Apotek Hjärtat så får du boxar även därifrån. Vad jag minns så kom allt till användning första tiden med Selma, så jag tycker att det helt klart är värt. Gratis är ju alltid trevligt?!

Vad innehåller de då? Allt möjligt! Jag hämtade ut den sista av de fem boxarna i förra veckan och nedan kan du se vad de innehåller. Vill du inte få överraskningen förstörd så scrolla förbi, hehe.

Babyproffsen: Pampersblöjor storlek 1, våtservetter, trosskydd och kuponger från Always, nappflaska 125 ml från Philips Avent, napp 0-6 månader från Philips Avent, diverse kuponger.

Apoteksgruppen: Pampersblöjor storlek 1, våtservetter, 2-pack nappar 6-18 månader från Philips Avent, trosskydd från Always, nappflaska 125 ml från Philips Avent, babytandkräm, kuponger på Always och Pampers produkter, samt småflaskor med ansiktskräm, ansiktsrengöring och lotion från Cetaphil

Lloyds apotek: Nappflaska 125 ml från Philips Avent, nappflaska 130 ml från MAM, napp 0-6 månader från Philips Avent, Pampers blöja, nagellack, BabyBox-magasinet, 2 månader fritt ViaPlay.

Apotek Hjärtat: Nappflaska 180 ml från Twistshake, Baby dusch & schampo, hjärta att hänga på vagn/babyskydd, våtservetter, napp 0-2 månader från MAM, amningskupor från Medela, Bephanten-kräm samt kuponger hos Apotek Hjärtat.

Libero: Libero Touch-blöjor (storlek 1 & 2), Libero Touch Wet wipes, Libero amningskupor,  Libero baby wash och babyolja, Libresse bindor, prasslig fjäril att hänga på vagn/babyskydd samt kuponger på Libero-produkter.

(null)