Nappar

Efter jobbet  så blev det en tur till Mary's café igen. Ceasarsallad åt vi till lunch, väldigt somrigt och gott, och därefter åkte vi till Sundbyholm och köpte varsin bägare med glass som vi åt medan vi gick runt bland båtarna i hamnen. Undrar hur varmt det är i vattnet nu när det har varit halvdant väder ett par veckor... Säkert ingen supervärme iallafall.

Ikväll blir det grillat så nu är det dags att marinera kött och sedan gå till stan och köpa ett presentkort på Grappa till mina föräldrar. Jag tycker de kan ta och gå ut lite oftare, mamma får alltid så dåligt samvete när hon går ut och äter med sina väninnor och pappa får stanna hemma. Men nu ska de få gå ut tillsammans tänkte jag!
Innan jag går ska jag dock fortsätta mumsa i mig lite godisnappar. Köpte en bamsebåse i taxfreen hem från Cypern och det var nog de godaste jag ätit. Jättefärska och de har hållit sig lika bra i en och en halv månad. Synd bara att de snart är slut. Dags för en ny utlandsresa kanske? ;) 

Lördag
Hunnit med att jobba 7-14 på Triangeln, väldigt lugnt var det så det var skönt. Sedan åkte jag och plockade upp Jimmy hos hans mormor och morfar och så åkte vi och åt kebab på Italia för det har jag varit sugen på i flera dagar. Därefter åkte vi till Katrineholm tur och retur och jag var säkert världens roligaste sällskap för jag sov halva vägen dit.
Nu är jag proppmätt efter att ha smällt i mig en stor tårtbit som Jimmys mormor skickade med honom till mig. Mumisgt värre kan jag lova!

Ikväll blir det avskedsparty för Amanda, eller mer en liten visit för min del eftersom jag ska upp kl 6 imorrn igen och redan är supertrött. Men ett par timmar ska jag väl orka med tycker jag. Tänkte passa på att svänga förbi hemma i Odlaren på vägen dit och se hur det står till där. Har ju faktiskt inte sett till mina päron sedan innan de åkte iväg på husvagnssemester...
4
Idag är det fyra månader med min käraste. Mysigt. Vi tog ett par glass rosé och sedan hamnade vi som vanligt på Grappa där vi åt jättegod pizza. Ganska mycket folk var det så det var tur att vi kom när vi gjorde för annars hade vi fått sitta inne vid bordet vi hade bokat. Det är väl lika bra att passa på att sitta ute när det fortfarande är skapligt varmt. Jag behövde dock en filt för att klara mig i min sommarklänning. Jobbigt att vara en frusen människa ibland.
Nu ska vi fortsätta myset här hemma med lite godis och sällskapsspel och sedan måste nog jag sova för att orka upp och jobba på Triangeln imorrn. :)