Running
Jag hade planerat för långlöpning i dag, men sedan ändrade jag mig när jag fick se att det är intervaller på gymmets löpträning i morgon. Det vill jag inte missa! Samtidigt känns det trist att inte springa något alls nu, så det blir en kompromiss. Kör på 2,5:an här i Kronskogen för att få röra lite på fläsket. Passar också på att inviga mina nya löparstrumpor som jag köpte på Stadium i helgen som var.


Toakö

Det jobbigaste med att börja samtidigt som den man bor ihop med? Att slåss om badrummet. Vi börjar för det mesta kl. 8 båda två och det blir därför kösystem som gäller. Först duschar jag, sedan Jimmy medan jag har lite dötid, sedan måste jag in och borsta tänderna medan Jimmy äter frukost och sedan åker jag eftersom jag har längre till praktiken än vad han har till jobbet så då får han härja fritt här hemma ett tag. Det funkar men det gäller att man håller sina tider, annars blir det kaos. Dagens i-landsproblem.
Nästan halvvägs
Ännu en praktikdag överstökad! I morgon är sista dagen för den hör veckan, vilket innebär att hälften av veckorna har gått. Bara 5 kvar. Galet!

Nu väntar träning med mamma. Tisdag = Bodypump.