Måndag 31/10
Dagen har bestått av sovmorgon, ett par avsnitt "Gossip girl" till frukost och sedan gjorde jag mig redo för att möta upp Rebecka på stan. Det slutade med att även Marcus och Ronja kom dit och så åt vi lunch på Ming Palace. Alldeles för länge sedan vi sågs allihopa så det var mycket trevligt. När Ronja sedan skulle till optikern så började jag och Rebecka att leta igenom stan för att hitta outfits inför halloweenhelgen. Det är väldigt synd att det inte finns någon butik för sådant, och att man alltid är så sent ute så allt bra är slut. Men vi har en idé nu iallafall så det blir nog bra när det blir klart. Jag beställde precis lite grejer till mig, Jimmy och Ronja så nu håller vi tummarna för att de kommer innan lördag. :)

Halloween 2010
Vintertid
Gissa om det var vältajmat att man skulle vrida tillbaka klockan en timme inatt och jag skulle börja jobba kl 7 idag. En hel timmes extra sömn! Fast i och för sig så blev det nog inte det eftersom jag tänkte igårkväll att jag kunde vara uppe längre när klockan ändå skulle ställas om. Jaja, klockan tio över sex åkte jag iallafall hemifrån imorse för att hinna upp till Odlaren och mata och släppa ut katten och sedan vara på jobbet senast kvart i sju. Jag hann precis i tid. :) 

Det tråkigaste med vintertiden är ju att det blir mörkt så tidigt på eftermiddagen. Mörkt när man går till skolan/jobbet på morgonen och mörkt när man ska hem igen.
Jag och Jimmy ska passa på att ta en liten promenix nu innan det blir kolsvart. Sedan blir det tacos!! :)
7
Idag har jag och Jimmy hängt ihop i 7 månader och jag förvånas fortfarande varje dag över hur underbar han är. Jag tror jag är världens lyckligaste människa. :)

Vårt sätt att "fira" dagen har varit att först åka till Tuna Park där jag hittade en fin vinterjacka (visar bild senare) och sedan åkte vi upp till Odlaren för att mata Felixen som är ensam hemma fram tills imorgon eftermiddag. Han var ute när vi kom och det lilla kattskrället gick såklart rätt fram till Jimmy och hälsade och sedan rakt förbi mig som om jag inte fanns. Han skulle bara veta att det var JAG som tjatade ihjäl mamma och pappa tills de till slut gick med på att köpa honom.
Trots otacksamheten så fick han massa god mat och sedan åkte vi hem för att laga mat. För första gången har vi gjort plankstek och vet ni vad? Det blev hur gott som helst! Jimmy gjorde hemgjort potatismos och stekte köttet medan jag fixade grönsaker och sås och sedan la upp allt på plankorna. Teamwork kallas det. Varsin cosmopolitan-drink lyxade vi till det med också. Min favvo-drink! :)