Vardagslyx på Carino
Dammade just av webkameran i min Macbook Air. Hela datorn är egentligen rätt bortglömd eftersom jag gör det mesta i iPhone eller iPad, men ibland är den bra att ha.
 
Torsdag är nog min favoritdag i veckan. Jag slutar tidigt och fredagen ligger precis runt hörnet. Underbart! Just denna torsdag känns faktiskt lite extra bra eftersom jag bara jobbar morgondagen och sedan har helg och ett par semesterdagar att se fram emot. Dessutom hade jag turen att knipa en avbokad tid för ansiktsbehandling på Carino Spa & Clinic. Jag är dålig på att komma iväg på sådant, men just såhär på våren känns det perfekt att få en ordentlig rengöring inför sommaren. 
 
Jag valde en djuprengörande ansiktsbehandling och la till färgning av fransar och bryn. Rengöring, hudanalys, peeling, ånga, grundlig portömning, ansiktsmask och avkopplande ansiktsmassage. En härlig blandning av nästintill outhärdlig smärta (portömningen) och sövande massage. Så himla skönt, och nu är jag sådär tjusigt rödflammig i ansiktet. Älskar nyfärgade och formade bryn.
 
Tips! För den som, likt mig själv, är pollenallergisk kan jag rekommendera färgning av fransar och bryn den här årstiden. Mascara och kliande ögon/ögondroppar är ingen hit, men med färgade fransar och markerade bryn ser man lätt sminkad ut ändå.
5 år

Den 29 mars 2016, innebär att jag har hängt ihop med galningen här ovan i hela fem år. Knepigt att fem år kan kännas som två minuter men samtidigt som en livstid. Mycket kul har vi hunnit med i alla fall och jag ser fram emot en himla massa mer.

Just den här bilden är tagen på en 25-årsfest i Skjulsta sommaren 2011. En kväll som jag inte minns särskilt mycket av i ärlighetens namn, vilket kanske inte är konstigt med tanke på att jag tydligen hade händerna fulla med alkoholhaltiga drycker. Oh well!
Tillbaka på gymmet

Mitt första gymbesök på veckor, vilken känsla!

Snacka om att påskhelgen avslutades med underbart väder. Våren är äntligen här och balkongen är invigd för i år. En förmiddagspromenad har jag också hunnit med, och så en efterlängtad vända till gymmet. Min penicillin-kur avslutades igår, så nu vågar jag köra på igen. Typiskt nog så har vädret medfört en pollenchock för mig, så nu när jag äntligen blivit frisk så är jag ändå nästäppt, snuvig och nyser med jämna mellanrum. Jag tröstar mig med att det bara varar under en begränsad tid.

Att vara tillbaka på gymmet var hur som helst toppen. Jag har definitivt saknat det. No doubt. Ett superlätt pass bara för att känna på kroppen, men åh vad härligt. Ser fram emot en späckad träningsvecka nu.