En bättre fredagskväll

Vi är på plats i Stockholm, incheckade på hotellet och har fått i oss en finfin pasta på Panefresco. 

Nu: Senaste Bond-filmen som har premiär ikväll!
Torsdagslyx

Ikväll lyxar jag, fast att det är vardag. Förkylningssymptom är lika med ingen träning, så jag satsar all in på att kurera. Vila, en massa te och glass framför tvn. Inte helt tokigt faktiskt. Jag har även gjort en ny laddning av min frukostshot som ska boosta immunförsvaret, så nu hoppas jag att jag klarar mig någorlunda över helgen. Tåget mot huvudstaden går direkt efter jobbet imorgon och sedan har vi ett ganska fullspäckat schema med en massa roligt inbokat. Blir härligt med en helg på bortaplan. 
WTF

Nu skulle helgen gärna kunna få komma. Veckan känns som den längsta i världshistorien. Folk är sjuka, vilket betyder att vi "stackare" som är kvar får börja jobba tidigare på morgnarna och jobba över efter sluttid i en salig röra. Att börja tidigt (6.15) varannan dag och sent (9) varannan gör att det blir kaos med sovtider och allmänt rörigt i huvudet.

Men. Igår landade lönen på kontot, idag skiner solen och jag har dessutom en helg i Stockholm att se fram emot. Om bara dagarna fram tills dess kunde gå lite lite snabbare...