Bootcamp

Söndagen har börjat en aning brutalt. Jag hade lite ångest redan när jag vaknade, för man vet att när Carola håller i ett pass så kommer man att vara helt förstörd efteråt. På ett bra sätt visserligen, men herregud. Jag gjorde misstaget att ta cykeln till passet i Vilsta och det var ingen höjdare när jag skulle hem sedan... Roligt, men gräsligt jobbigt. Eller hur låter det med två omgångar uppför Vilstabacken och en styrkecirkel däremellen?? 10 minuter intervaller i maxfart uppför backen var det första som hände efter uppvärmningen. Och 6 vändor ända till toppen var avslutningen.

Ryggläge på altanen resten av dagen här! Sugen på att hänga med nästa söndag??

Sista semesterdagen

Idag är min sista semesterdag. Tänk vad fort tre veckor passerar! På måndag är det tillbaka till jobbet som gäller, men det gör faktiskt inte så mycket. Vi har haft så himla bra väder under de här veckorna, så man har verkligen kunnat njuta. Det skadar ju inte heller att sista semesterfredagen bjuder på riktigt kalasväder!

Vi har, trots att klockan inte är så mycket ännu, redan hunnit ha besök först av Tomas och lilla Elvira och sedan av Jimmys mamma och Nicke. Nu är det poolen som gäller ett tag och sedan får jag besök av Sofie och Ellinor som kommer över på grillning.

Fin fredag önskar jag er!❤️

Papas Tapas

Igår blev det en middagsdejt med Ronja och Amanda på Papas Tapas. Jag har varit sugen på tacos i veckor nu, men min andra halva tycker inte att det är sommarmat så det har inte blivit. Därför tog jag tillfället att beställa en nacho grande. Och ja, en efterrätt också. En chokladig sådan. Top notch.

Det fina vädret verkar vara på väg bort såhär lagom till min sista semestervecka, men just idag känns det inte som att det för så mycket. Då får vi tid att lägga lite energi inomhus. Vi har byggt lite byråar dom behövs städas ur och fyllas, en lampa ska upp i sovrummet och tvättstugan behövs röjas. Även om sköna grillkvällar med vänner har varit underbart, så längtar jag faktiskt också efter en kväll i soffan med någon spännande serie eller film, så dagens utlovade regn passar mig perfekt.

Ha en bra tisdag hörni!♥