11
Lite pluggande har jag fått gjort på eftermiddagen och sedan lagade jag middag ungefär tills Jimmy kom hem från gymmet. Färsbiff i panna tror jag det hette. Enklaste förklaringen är väl en pannbiff i samma storlek som stekpannan som man sedan delar i fyra bitar och låter puttra i en god brunsås. Mammas recept så det var ingen större överraskning att det blev gott. :)

Eftersom det är den 29 februari idag så har jag och min underbara varit tillsammans i 11 månader. Lite roligt att skottdagen skulle inträffa under vårt första år tillsammans. Måntro om vi kommer hinna tröttna på varandra innan nästa skottår? Hope not! :)


Ny kurs
Kan ju konstatera att jag mår bra mycket bättre idag än i måndags. Usch värsta dagen i mitt liv! Men förhoppningsvis löser sig allt, men man vet ju aldrig tyvärr...

Har varit i skolan idag och haft första föreläsningen på nya kursen, barns utveckling och lärande i förskolan. Den är på hela 15 högskolepoäng, alltså dubbelt så mycket som det brukar vara, och därför håller den också på dubbelt så länge. Tack och lov så fick vi andra lärare än de vi hade i förra kursen och som alla rent av hatade så det här kommer nog bli toppen! Ingen salstenta heller utan "bara" hemtenta, gruppuppgift och två individuella uppgifter. Hoppas litteraturen är bra också så har jag absolut ingenting att klaga på. :)
...
Jag har haft världens sämsta dag. Att bli väckt av ett telefonsamtal och få veta att en närstående antagligen inte har långt kvar är nog bland det värsta jag varit med om. En lång dag av väntan och vakande har det varit, och mina ögon är så söndergråtna så det känns som att jag inte borde kunna pressa fram en enda tår till men ändå verkar de inte vilja sluta rinna...
Jag är iallafall hemma nu och tänkte göra ett försök att trösta mig med en himla massa glass. Lite sömn skulle nog behövas också.