And if you don't like it, FUCK YOU
Just nu finns det inte en muskel i min kropp som inte skriker av smärta. Det känns sådär faktiskt. Men ingen har väl dött av lite träningsvärk så man ska väl inte klaga.
Igår skickades det sista arbetet under min gymnasietid in. En höjningsuppsats i Samhällskunskap B var det. Kändes nästan lite sorgligt efteråt på något sätt. Som att slutet är nära liksom. Men så skönt samtidigt!!!
Och nu ska jag åka ner på stan och hämta min balklänning som jag inte kunde hämta igår eftersom den behövdes sys in ännu mer. Suck. Sedan blir det träning för fulla muggar! Hur nu det ska gå till när man knappt kan resa sig från sängen ens. Men jag har en liten teori om att träningsvärk botas med lite mer träning. Lätt som en plätt!
This isn't over

Fy fasiken vad jag känner mig duktig just nu! Och det är faktiskt välförtjänt. Det här har nog varit den mest fullspäckade dagen under hela de 12 år man gått i skolan. Och jag lever. Båda svenskagrejerna gick helt okej och som belöning fick vi jordgubbar, läsk och godis på svenska c-lektionen. Ska precis till att skicka in biologiuppgiften nu också och sen hade jag tänkt göra samhället men fick nyss ett samtal från Helena om att jag var tvungen att ha en bok som jag inte har till det. Gillar när man får en anledning till att inte plugga hehe. Men ska väl börja lite ändå så man får det gjort :) sen blir det Vampire Diaries!♥

Vid den här tiden imorgon är jag FRI FRÅN ALLT PLUGG!!!!!! Hur SKÖNT är inte det??

Plugg plugg plugg
Då var en av dagens alla "prov" avklarade. Muntligt prov i matte D så nu är man godkänd i det också. ÄNTLIGEN får man väl lugnt säga. Sedan blev det lite golf och nu är det dags för höjningsuppsats i svenska B och sedan kilar jag direkt för att hålla hyllningstal i svenska C. Ganska mycket på en och samma dag om någon frågar mig men det är väl smällar man får ta. Vid denna tid imogon är man fri. Måste bara klara av två till höjningsuppgifter innan dess sp jag har något att göra ikväll iallafall. Skönt att slippa oroa sig för att vara sysslolös...