Sara Nilsson

25-åring bosatt i Eskilstuna. Nybliven mamma till lilla Selma.

And if you don't like it, FUCK YOU

Publicerad 2010-05-29 11:55:36 i Allmänt,

Just nu finns det inte en muskel i min kropp som inte skriker av smärta. Det känns sådär faktiskt. Men ingen har väl dött av lite träningsvärk så man ska väl inte klaga.
Igår skickades det sista arbetet under min gymnasietid in. En höjningsuppsats i Samhällskunskap B var det. Kändes nästan lite sorgligt efteråt på något sätt. Som att slutet är nära liksom. Men så skönt samtidigt!!!
Och nu ska jag åka ner på stan och hämta min balklänning som jag inte kunde hämta igår eftersom den behövdes sys in ännu mer. Suck. Sedan blir det träning för fulla muggar! Hur nu det ska gå till när man knappt kan resa sig från sängen ens. Men jag har en liten teori om att träningsvärk botas med lite mer träning. Lätt som en plätt!

This isn't over

Publicerad 2010-05-27 19:19:49 i Allmänt,

Fy fasiken vad jag känner mig duktig just nu! Och det är faktiskt välförtjänt. Det här har nog varit den mest fullspäckade dagen under hela de 12 år man gått i skolan. Och jag lever. Båda svenskagrejerna gick helt okej och som belöning fick vi jordgubbar, läsk och godis på svenska c-lektionen. Ska precis till att skicka in biologiuppgiften nu också och sen hade jag tänkt göra samhället men fick nyss ett samtal från Helena om att jag var tvungen att ha en bok som jag inte har till det. Gillar när man får en anledning till att inte plugga hehe. Men ska väl börja lite ändå så man får det gjort :) sen blir det Vampire Diaries!♥

Vid den här tiden imorgon är jag FRI FRÅN ALLT PLUGG!!!!!! Hur SKÖNT är inte det??

Plugg plugg plugg

Publicerad 2010-05-27 12:11:52 i Allmänt,

Då var en av dagens alla "prov" avklarade. Muntligt prov i matte D så nu är man godkänd i det också. ÄNTLIGEN får man väl lugnt säga. Sedan blev det lite golf och nu är det dags för höjningsuppsats i svenska B och sedan kilar jag direkt för att hålla hyllningstal i svenska C. Ganska mycket på en och samma dag om någon frågar mig men det är väl smällar man får ta. Vid denna tid imogon är man fri. Måste bara klara av två till höjningsuppgifter innan dess sp jag har något att göra ikväll iallafall. Skönt att slippa oroa sig för att vara sysslolös...

Don't call my name

Publicerad 2010-05-25 18:12:48 i Allmänt,

Jag fick G i fysik trots allt. Fast jag verkligen inte förtjänade det... Men jag klagar inte. Däremot fick jag lägga till ett muntligt matteprov till attgöra-listan vilket känns skapligt läskigt. Känner mig dock lite duktig som har hunnit göra klart religionen OCH hyllningstalet! Inte illa pinkat. Så nu ska jag gå över till att nöta in matten. Om någon känner att den har lust att låna ut sin matematiska del av hjärnan för en timme på torsdag så skulle det uppskattas. Min fungerar liksom inte. Seems to be broken somehow...

Are they out to get us?

Publicerad 2010-05-24 21:38:20 i Allmänt,

Denna vecka ser ut såhär!
Måndag: Historiautvärdering, UF-utvärdering, Småföretagandeprov
Tisdag: ...
Onsdag: Hemprov i religion
Torsdag: Hyllningstal i svenska c, höjningsuppsats svenska b, höjningsuppgift biologi breddning
Fredag: Höjningsuppgift samhäll b, småföretagande?

Låter det inte skoj? Oooooooh vad jag vill ha lördag NU !

You can stand under my umbrella

Publicerad 2010-05-23 14:46:21 i Allmänt,

En vecka kvar nu. Eller egentligen bara fyra dagar med plugg. Sedan sätts betygen och man kan chilla de sista veckorna. Nog för att det är bal och en del annat att stå i, men det ska bli sjukt skönt ändå. Och det här sista innan betygssättningen kommer nog att vara de värsta veckorna hittills i mitt liv. På något sätt har det också råkat bli så att jag har jobbat onormalt mycket just nu när jag verkligen inte har tid också. Lite typiskt sådär. Den vanliga turen liksom. Men jobbade igår så tog ledigt på onsdag för att kunna plugga järnet till torsdagens tre prov.

Igår blev det fest vilket var väldigt trevligt. Ett tusental myggbett var det väl nästan värt. De måste ju också leva på något. Nu ska jag krypa ner i ett skållhett bad eftersom det råkade börja spöregna när jag cyklade hem förut. Vore ju lite trist att bli sjuk lagom till studenten och allt !

Cold as fire, hot as ice

Publicerad 2010-05-20 22:44:50 i Allmänt,

Sitter i mitt rum och pluggar lite inför morgondagens prov. Visst är det skönt med värme men härinne är det hemskt just nu. Det är faktiskt jobbigt. Och inte så lite heller. Sådär äckligt, kvavt så man knappt kan andas utan att hyperventilera som en tok. På tal om det glömde jag visst allergitabletterna nu på kvällen. Oopsii. Pollen är en ganska dålig uppfinning egentligen. Hur som helst så får jag väl snart flytta ut i trädgården för att kunna sova om nätterna. Slå upp ett tält eller något.

I'd rather be with you

Publicerad 2010-05-19 18:35:22 i Allmänt,

Igår kom äntligen min efterlängtade studentklänning från StylebyStars. Problemet var bara att den inte riktigt var som jag tänkt mig och heller inte satt sådär superbra som man vill att den ska göra. Så det blev till att åka ut till tuna och hålla tummarna för att klänningen jag sett på MQ för ett par veckor sedan skulle finnas kvar. Vilket den gjorde! Helt perfekt var den också! Bonus för att den även passade till kavajen och skorna som jag köpte för längesen också. Så nu är allt klappat och klart in i minsta detalj! Tror jag...
Men som den shopaholic man då är så råkade det halka med ett antal saker till när man ändå var där... Bland annat present till mamsen som fyller på fredag och sedan lite kläder, solglasögon och väska mm. Det är nästan så man är lite imponerad av att ha lyckats köpa två bikinisar (en bikini, flera ....? haha) innan sommaren ens börjat. Men jag gillar dem så kunde inte låta bli. Bara att vänta på solen nu.

          

Snart är det vår tur

Publicerad 2010-05-13 19:15:55 i Allmänt,

Dagen började otroligt tidigt med en liten springtur vilket var förvånansvärt skönt faktiskt. Sedan har det blivit lite plugg och ett besök på Rekarnes bal. Stackarna som fick så dåligt väder säger jag bara! Men de har säkert roligt ändå får vi hoppas. Bara några veckor kvar tills det är vi som står där nu också. Längtar! Väntar dock på att min klänning ska bli klar med in- och uppsyning och allt vad det är och hoppas verkligen att den passar sedan också. Och så håller alla tummarna för bra väder på vår bal !!!
Nu ska jag byta om och åka till Ronja med flera :)

Are you gonna go my way

Publicerad 2010-05-12 22:22:42 i Allmänt,

Nu är det slut på feber, slut på förkylning, slut på öroninflammationer och SLUT PÅ PENICILLIN ! Jag är back on track så att säga. Exakt en månad kvar till studenten idag och istället för att fira det med utgång och supande som de flesta andra i staden suptuna (som jag så fint såg någon kalla det på facebook) så spenderas min kväll med träning, tacopaj och skjutsande av lillebror. Just det, jag är tillbaka på träningen. Och det behövdes kan man säga. Efter att i över ett år spenderat x antal timmar per vecka på det gamla kära Gympozz så kändes de fyra veckorna jag var borta som en evighet och det var nära att man började klättra på väggarna. Men nu är det hårdkörning som gäller de sista veckorna och I LIKE IT !!!!!


Man bara måste älska det ♥

Det är dags för fredagsmys

Publicerad 2010-05-07 19:46:09 i Allmänt,

Äntligen helg igen även om det inte känns så. Har pluggat matte dagen lång men nu är det slut med det och det blir istället äta tacos och sedan åka till Marcus och träffa trevliga människor.

För övrigt så har en igekott flyttat in under vår altan så numera matas hon med kattmat vilket tydligen uppskattas. Förhoppningsvis blir det bebisar precis som för ett par år sedan när det var ca 12 igelkottbarn plus mamman som knatade runt på gräset. Hur söta som helst !

Hey big spender

Publicerad 2010-05-06 16:19:14 i Allmänt,

Av någon anledning så hade jag föreställt mig att sista terminen innan studenten skulle vara lugn. Jag har dock ändrat mig nu! Verkligen allting kommer samtidigt och det mesta är betygsavgörande. Det gillar vi inte! Sedan ska allt betalas precis just nu vilket gör att ekonomin rent ut sagt går åt skogen för tillfället. Det är baler, limousiner, studentfester, flak osv osv osv i all oändlighet.
Lämnade in balklänningen för in- och uppsyning igår också och det visade sig då att tre veckors frånvaro från träning har satt sina spår. Det vill säga på midjan. Måste göras något åt snarast! Efteråt blev det i allafall en shoppingtur med mamma då vi tittade ut lite bra grejer att önska sig i studentpresent. Mamma köpte till och med en som jag provade ut, en väldigt fin och väldigt svindyr ring. Helt underbar var den så nu längtar jag tills jag får den ! :) för min del blev det även en klocka som jag velat ha i evigheter och ett par skor. Så nu är jag snudd på bankrutt.

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela