Superflingor special

Torsdagar är ju min tidiga dag. Jag börjar alltså 6.30 och för mig som är ett frukostmonster så är det alldeles för långt till frukosten på jobbet klockan 8. Därför testade jag Paulúns Superflingor special imorse innan jag gick. Så goda! Kombinationen tranbär och hallon var en vinnare. Halleluja-moment för mig som älskar frukost!

Förresten så hade jag mitt andra utvecklingssamtal för en timme sedan. Det gick ännu bättre än igår, så jag är väldigt nöjd och peppad på att boka in mina resterande fem samtal som jag har kvar. Heja mig!
Första utvecklingssamtalet!

Arbetsdagen idag avslutades med att jag höll i mitt allra första utvecklingssamtal. Hur nervös tror ni jag var?? Helt stirrig kände jag mig, men jag hade förberett bra med material att visa och samtala om och jag tycker att det gick riktigt bra. Känslan när vi satte oss i konferensen var pirrig, men jag gillade det här med barnaktivt samtal där barnet är med och får berätta om sin vardag på förskolan. Jag är nöjd och faktiskt lite stolt. 
Inför Göteborgsvarvet

Första delen av mitt träningsschema inför Göteborgsvarvet 2015!

Med 24 dagar kvar till Göteborgsvarvet finns ingen tid för att ligga på latsidan. Women's Health Halvmarathon blev den perfekta formchecken inför Göteborg, så för att slå förra årets resultat måste jag bli ännu lite snabbare och uthålligare  på dessa 24 dagar. Heja mig!

Tre pass i veckan på gymmet, ett intervallpass, ett kortdistanspass och ett långdistanspass är det ungefärliga upplägget. Vissa ändringar blir det säkert, men på ett ungefär så kommer det att se ut. Alltid kul att ha ett mål med träningen!