Bra pass
Kom just hem från ett bodypump-pass. Det gick sjukt bra idag faktiskt och det kändes som att jag orkade mycket mer än vanligt. Härlig känsla! Tänkte dricka en proteinshake nu och slappna av framför tvn en stund innan det är dags för dusch och jobb. Tråkigt nog så har Jimmy bilen så jag får antingen gå eller cykla och det känns inte alltför lockande i det här tråkvädret... Suck. :(
Otur
Jobbet ringde igår och frågade om jag ville jobba idag och då sa jag ju såklart att jag har skola idag, så lösningen blev att jag fick jobba eftermiddag istället. Alltså skola 9-12, cykla hem i blixtens hastighet, byta om, äta en matlåda, cykla som en dåre till jobbet och stämpla in 12.25. Inte så illa att hinna allt det på den korten tiden. :)
Fick samma fröslunda-runda som i tisdags och såklart började det ösa ner hagel från himlen när jag precis skulle börja på den sista gatan. Otur eller vad??

Stämplade sedan ut strax före kl. 17 så jag hann inte till träningen som jag hade tänkt... Men det gör inte så mycket för jag är ändå helt slut i kroppen av allt springande och cyklande, och dessutom tänkte jag ändå gå på passet imorgonbitti. Nu behöver jag mat!
1 år
Det känns helt sjukt att jag och min Jimmy har varit tillsammans i ett helt år idag. Tiden går verkligen fort när man har roligt.
Världens underbaraste år med världens underbaraste människa och jag är världens lyckligaste!