Sara Nilsson

25-åring bosatt i Eskilstuna. Nybliven mamma till lilla Selma.

Plugg

Publicerad 2011-08-31 17:27:23 i Utbildning,

Jag befinner mig i ett kaos av papper och information som jag knappt vet var jag ska göra av. Direkt efter att jag varit en snabbis i skolan så satte jag mig med ett av de två häften man ska ha läst till morgondagens föreläsning/seminarium. Det var bland det tråkigaste jag läst i hela mitt liv. Det handlar om bakgunden till varför de har gjort om läroplanen för förskolan och vilka ändringar som gjorts och varför. Kändes ungefär som att läsa ur lagboken, ingen känsla alls bakom orden som stod utan bara fakta efter fakta efter fakta. Dessutom så står det ungefär samma sak på alla 23 sidorna så inte konstigt att man hela tiden kommer på sig själv med att ha tankarna på annat håll...

Nästa häfte är själva läroplanen så den lär väl inte vara roligare den, men ska väl skumma igenom den lite snabbt och se om det finns något vettigt där i.
Men först tänkte jag försöka få ordning på alla papper och scheman och sådant. Sprang in en sväng på Akademibokhandeln tidigare och köpte häftapparat, gem och en sådan där plastmapp att lägga papper och häften i. Mycket att stå i såhär i början.

Onsdag

Publicerad 2011-08-31 11:32:59 i Allmänt,

Idag har vi inga lektioner så jag passade på att börja dagen med en powerwalk på 40 min. Väldigt skönt såhär efteråt, speciellt när man fått i sig lite gröt och smörgås också. Nu ska jag strax gå till skolan för att hämta ut mitt MDH-kort, köpa sexetpass och biljetter till sittningarna som är nu på fredag och nästa lördag. Med sexetpasset får man fritt inträde till alla krogar vi kommer att besöka under nästa veckas pubrunda och det blir även lite bättre priser på massa andra aktiviteter. Ska möta upp några ur min studiegrupp om 20 min så det är väl bäst att jag rör mig så jag hinner ta ut pengar på vägen!

Första kursen igång

Publicerad 2011-08-30 21:28:23 i Utbildning,

Nu finns det ström så jag kan uppdatera om dagens händelser. Det var ju idag som själva plugget drog igång, eller vi fick en massa information iallafall. Första kursen heter "Utbildningens organisation och villkor och demokratins grunder", och är på 7,5 hp. Mellan kl 9 och 12 idag så hade vi kursintroduktion och fick träffa de tre lärarna. Jag tyckte de verkade bra, alla jobbar eller har aktivt jobbat i förskolan så det känns som att de vet vad de pratar om.
Mestadels handlade det om vad kursen går ut på och lite sådant, och sedan fick vi veta vilka studiegrupper vi kommer att arbeta i under kursen.

På lunchen var vi fyra tjejer som gick till Your Choice och åt, innan det var dags för grupparbete på eftermiddagen. I min grupp är vi fyra tjejer och en kille och vi kommer jobba rätt mycket ihop. Det enda vi gjorde idag var lite övningar för att lära känna varandra och sedan fick vi spåna på lite diskussionsfrågor. På torsdag är nästa gång vi träffas så då kommer vi att få vår första riktiga uppgift.

Nu ikväll är det ledigt från rookieaktiviteter så jag passade på att träna Bodyattack och så har Jimmy och jag varit och handlat. Väldigt skönt att bara ta det lugnt efter allt nytt, men jag är ändå glad att jag gick igårkväll för man lärde sig många namn och fick en chans att prata lite med folk. Och viktigast av allt så fick vi tillverka våra egna "snygga" rookiepannband med våra namn på. Annars gjorde vi inte så mycket förutom lekar, ramsor, sånger, danser och sådana saker. :)

Strömavbrott

Publicerad 2011-08-30 16:02:56 i Allmänt,

Kom hem från skolan för en stund sedan och när jag skulle in så fungerade inte tagen till dörren, så en liten tant som skulle med hissen släppte in mig. Dessvärre fungerade inte hissen heller så stackaren fick gå ända upp till våning 6! Jag erbjöd mig flera gånger att hjälpa henne att bära upp grejerna men hon sa att hon klarade sig. Det var inte förrän jag kom in och kom på att jag var kissnödig som jag fattade att det faktiskt är strömavbrott i huset. Det var lite jobbigt att hitta toan i det kolsvarta rummet... Och vad gör man när inte tv, dator, internet eller lampor fungerar? Man blir nästan lite handikappad och vet inte vart man ska göra av sig själv. Tur att det finns mobiler! Hoppas bara att maten i frysen klarar sig. Jag får väl göra lite läxor så länge. Berättar om dagen senare när strömmen är tillbaka.

5

Publicerad 2011-08-29 16:48:10 i Allmänt,

Idag har jag och Jimmy varit tillsammans i fem månader. Lovely!♥ :)

Första dagen

Publicerad 2011-08-29 16:35:02 i Utbildning,

Just nu har jag ont överallt efter att ha gått runt och släpat på tunga saker hela dagen. Först och främst så var det upprop då man skulle pricka av sig på en lista, sedan var det massa olika personer från olika delar av skolverksamheten som pratade i Sporthallen och sedan fick vi lunch. Varje program hade ett antal faddrar (vi på lärarutbildningen hade hela 25 st! Galet!) som delades upp på olika matställen i stan och så fick man välja vilka man följde med. Jag och några tjejer valde Your Choice. Supergott och jättebra att det var faddrar med så man kunde fråga saker som man undrade över.

Efter lunchen var det information i skolans aula om själva programmet, så då fick vi lite mer hum om vilka delar som ingår och allt sådant där.
Och sist men inte minst så fick vi en liten rundtur på skolan av faddrarna.

Många timmars gående fram och tillbaka, och det delades ut en hel del pärmar, böcker, block och grejer under dagen så min högeraxel som fick bära allt känns helt mörbultad. Huvudet också för den delen efter all information. Mycket man ska komma ihåg och tänka på...

Just nu känner jag mig inte så peppad inför att festa ikväll, men det känns samtidigt trist att hoppa över det. En dusch och sedan lite mat så ska jag väl piggna till.
Strax före kl 18 är det samling utanför MDH och sedan ska vi gå till något studenthus där det är förfest och efter det är det Filial som gäller för alla studenter fram till kl 02. Hur man ska orka upp för att gå på första lektionen imorrnbitti är oklart än så länge. ;)

Skolstart

Publicerad 2011-08-29 08:17:43 i Allmänt,

Precis just nu blev jag nervös. Om 45 min ska jag vara i skolan för upprop. Det känns fortfarande lite läskigt ifall man inte hittar eller nåot sådant, men är de smarta så har de folk som hjälper till såhär på första dagen när alla känner sig som yra höns.
Det verkar inte vara så mycket som händer idag, förutom lite information och så så det ska väl gå bra. Tänkte börja gå vid fem över halv så jag är där i god tid innan. Hoppas det är något bekant ansikte där. :)

The Studio

Publicerad 2011-08-28 21:18:20 i Allmänt,

Det har varit en lååång dag för mig och Jimmy på The Studio i Västerås. Klockan 15 skulle vi vara där så vi åkte härifrån stan vid 13 så vi skulle hinna tanka och greja på vägen och sedan luncha på Spicy Hot när vi parkerat och allt.
En kvart innan vi hade bokat tid så rörde vi oss mot Skrapan. Sedan började en oändlighet av väntan. Efter att vi suttit där i över en timme så fick vi äntligen komma in till sminket som sedan tog ungefär två minuter för Jimmy och kanske tjugo för mig, för att sedan slå oss ner i väntrummet i ytterligare någon timme.

Inne hos fotografen gick det snabbt och smidigt. Vi fick prova många olika bakgrunder, ombyten och poser så det var riktigt roligt, även om man kände sig lite smått obekväm med vissa.
Därefter väntade vi ungefär en kvart till på att få komma in och välja bilder och sedan en stund till medan de blev utbrända på skiva.

Visserligen så stod det ju på hemsidan att det skulle ta tre-fyra timmar, men det var ingen som sa något om att det skulle vara tre timmars väntande och en timmes aktivitet. Svintråkigt att bara sitta där, trodde på allvar att vi skulle somna ett tag båda två. Själva grejen är ju jättekul, tjejen som sminkade mig var jätteduktig och fotografen likaså, men varför överbokar man så fruktansvärt? Det enda man gör är ju att skapa irritation. Vi hade ju hellre kommit till kl 16 och sluppt en timmes uttråkan, eller om de åtminstone berättat hur läget var så kunde man gått på stan och fördrivit den där timmen...

Men men dagen blev bra tillslut och jag blev nöjd med allt, speciellt sminket. Nästan så jag inte vill tvätta bort det nu. Bilderna blev också bra, en del iallafall. Så förutom att det tog så lång tid var det en supermysig dag med min bästa! :)Söndag

Publicerad 2011-08-28 11:49:55 i Allmänt,

Trevlig kväll i Sofias barndomshem igår. God mat och trevligt sällskap, men oh så svettiga vi var när vi kom dit! Det var inte igår man cyklade uppför de där backarna... Färden tillbaka till stan var ju desto skönare när det nästan bara var nerför.

Inatt var jag vaken halva natten på grund av åskan och regnet. Det gick verkligen inte att sova. Fönstret var öppet också så var tvungen att kolla ibland så det inte regnade in.
Vid halv tio gick jag iallafall upp, åt frukost framför tvn och sedan drog jag igång datorn för att registrera mig på programmet, kolla schema för rookieveckorna och leta fram listan över studentlitteratur. Lite sent påtänkt kanske ifall man behöver dem på tisdag, men hur ska man kunna veta att man ska ha dem innan man börjar om man aldrig pluggat förut? Jag antog att man får en lista på uppropet eller något... Med lite tur så har de böckerna på stan, annars lär det väl ta någon vecka innan man får dem kan jag tänka mig.
Det löser sig väl på något sätt. :)

Lördag

Publicerad 2011-08-27 12:27:38 i Allmänt,

Strax iväg till Triangeln för fem timmars jobb, sedan hem och fixa sig lite för att cykla upp till Odlaren där Sofia ska firas med ett grillpartaj. Hoppas jobbet går fort för jag är skapligt opeppad. Hoppas på att det är några roliga människor som jobbar. :)

Felix

Publicerad 2011-08-26 21:01:55 i Allmänt,

Efter en tupplur på soffan åkte Jimmy och jag upp till Odlaren så jag skulle kunna hämta lite kläder som jag kanske behöver nu i helgen. När vi kom låg Felix på uppfarten och for in som ett skott under en av bilarna, utan att ens hälsa eller någonting. Uppenbarligen var något annat betydligt intressantare än vad vi var.
När jag plockat ihop allt jag behövde, dvs lite kläder och min blueray-spelare, så blev vi sittande i mitt rum allihopa. När kissen kommer in började han med att börja busa och bita mig, sedan la han sig på mattan en stund och tillslut hoppade han upp och myste ner sig i soffan brevid Jimmy. Så där låg han en bra stund och blängde surt på mig. Tydligen så brukar han gå runt och leta efter mig i mitt rum ibland, så då tycker man ju att han kunde vara lite trevlig när man kommer hem och hälsar på... Kattskrälle. :)

Fredagskvällen spenderas med pizza, film, naturgodis och chips!

 

Over and out

Publicerad 2011-08-26 13:55:37 i Jobb,

Gissa om det kändes bra att kliva in på jobbet imorse och se två stycken halvfulla pallar med post, istället för fyra eller fem fulla som det varit tidigare i veckan! Snacka om bra timing såhär sista dagen.
Redan vid kl 9 kunde vi åka ut och min runda gick hur bra som helst. Jag tänkte att jag kunde ju ge allt idag eftersom jag inte vet när jag kommer jobba nästa gång, så det gjorde jag. Vanligtvis tar den ca fyra timmar men idag blev det bara tre. Var inne igen före tolv. Grymt nöjd med mig själv! :)

Vid halv ett var alla förberedelser inför måndagen klara, så vi tog långlunch och sedan gick vi hem strax före halv två. Sorgligt att jag inte ska tillbaka dit på måndag, men jag är nöjd med mitt val... Än så länge. ;)


Magaluf 2010

Fobi

Publicerad 2011-08-25 22:11:15 i Allmänt,

Träningen var grym idag. Mycket gammal musik vilket är roligt för då kan man ta i lite mer när man kan låtarna utan och innan. Speciellt benlåten kommer att framkalla träningsvärk för det var mycket att stå med benen i 90 grader. Förhoppningsvis kan jag gå imorrn iallafall. :)

På vägen hem höll jag på att få en hjärtattack när jag såg en enorm spindel hänga och dingla från styret. Tvärnitade direkt och letade upp en pinne att pilla bort den med. Är det något jag hatar så är det spindlar och andra äckliga småkryp!

Nedräkning

Publicerad 2011-08-25 15:59:08 i Allmänt,

Näst sista dagen som man behöver gå upp 6 är avklarad, bara en enda kvar nu... Och så en på Triangeln men den räknas inte eftersom jag får sovmorgon då.
Nedräkningen till skolstarten har börjat, tre dagar och sedan är det dags! Fram tills dess är det fullt upp med träning ikväll, förhoppningsvis imorrn också, födelsedagsfirande på lördag och Västerås på söndag. Ingen tid att vila upp sig direkt men det får jag göra när jag går i penison. Livet är väl till för att levas! :)

Onsdag

Publicerad 2011-08-24 21:06:26 i Allmänt,

Tjejmiddagen igår blev på Bamboo City, som vanligt skulle man väl nästan kunna säga. Vi har varit där rätt många gånger nu. Älskar verkligen deras Mongolian Barbeque buffé där man får plocka på nudlar, alla grönsaker, köttsorter och såser man vill ha (rått) och sedan wokar dem det medan man väntar. Sjukt gott och man får precis det man vill ha och slipper peta bort eventuella grönsaker man inte gillar. Värt att prova tycker jag! :)
Vi träffades kl 18 och gick därifrån strax före 22, så vi hann med en hel del tjejsnack, och sedan när Rebecka skulle skjutsa mig till Jimmy så blev vi kvar i bilen i en och en halv timme! Hur mycket kan man ha haft kvar att säga efter fyra timmars konstant pratande?? Men tiden bara försvann och sedan blev det bums i säng för att orka upp till jobbet.

Kvart i fyra slutade jag idag. Allt gick kasst och jag hade tråkigaste och längsta rundan Det började med att min Spotify-lista  som jag synkat ner och alltid lyssnar på när jag jobbar inte längre var nersynkad, bara några få låtar (kanske 15/95). Ingen aning om hur det gick till... Iallafall så fick jag repeata de låtar jag ändå hade, för hur det än är så är lite musik bättre än ingen.
Inne i första porten skar jag mig ordentligt på ett reklamutskick så blodet började sakta droppa. Känns inte som att folk uppskattar att få blod levererat med breven så jag grävde upp ett uråldrig plåster ur fickan för att lösa problemet.
Nästa komplikation blev mina buntlådor. Jag tog tre lådor på cykeln och skickade fyra med buntlådeföraren, men när jag kom till stoppet där lådorna stod så hade jag fortfarande en låda full på cykeln. Klantigt. Så det var bara att trampa iväg med några lådor och ställa dem längre fram för att kunna få med mig de jag skulle behöva först. Att man inte bara kan tänka en extra gång innan man gör saker ibland.

Eftermiddagen har jag spenderat med mamma på stan. Vi letade present och så hittade jag två transparenta skjortor och två linnen till mig själv. H&M-besöket blev iallafall billigt, 19 kr! Hade nämligen fått hem rabattcheckar. Flera stycken! Det högsta jag fått förut är 100 kr, men oftast blir det 50. Nu fick jag två stycken på 200 kr och en på 150. Jag låter det nog vara osagt hur mycket jag handlat för under det senaste året för att få så många checkar. Nästan lite pinsamt. ;)Tisdag

Publicerad 2011-08-23 16:45:43 i Allmänt,

Jobbet är avklarat för dagen. Det gick lite sådär, lyckades fastna vid järnvägskorsningar två gånger. Lagom roligt när man redan känner sig stressad. Jag blev klar tillslut iallafall och fick äntligen gå hem klockan fyra.
Det slog mig just att det här var jobbdag 16 av 20 i rad, så nu är det inte långt kvar till söndag då jag får vara ledig. :)

Egentligen skulle jag nog behöva ta en powernap för jag är jättejättetrött, men det har jag inte riktigt tid med. Om en timme och en kvart ska jag möta upp Ronja och Rebecka för en tjejkväll på någon trevlig restaurang. Vi har inte riktigt bestämt vart någonstans än. Så en dusch behövs nu!

Snabbstäd

Publicerad 2011-08-22 20:29:56 i Allmänt,

Puh! Helt svettig efter att den senaste halvtimmen lagat mat, ätit, tagit reda på både ren och smutsig disk, vikt tvätt och fixat lite ordning i garderoben. Lite jobbigt att min sektion med korgar i garderoben redan är smockfull, och jag har ändå inte ens tagit hit hälften av alla mina kläder. Just nu är det så sprängfyllt att när man ska dra ut en korg så följer antingen den över, den under eller båda med ut. Dags att kräva mer plats i garderoben kanske...

Nu ska jag varva ner lite på soffan med en skål glass och vänta på att Jimmy ska komma hem från träning så vi kan kolla klart på filmen vi började kolla på igårkväll. :)

En vecka

Publicerad 2011-08-22 16:15:09 i Jobb,

Kan ju berätta att det kändes lagom roligt att titta ut genom fönstret imorse och se att himlen var helgrå och regnet öste ner, och samtidigt veta att om jag inte tackat ja till att förlänga vikariatet så hade jag kunnat vara ledig den här veckan... Men vi kämpade på i deppvädret och som tur var slutade det regna efter ungefär halva rundan så då kunde man äntligen ta av sig regnkläderna. Det blir så otroligt varmt och svettigt i sådana kläder, inte direkt något tyg som andas om man säger så. 

Det känns lite konstigt att jag bara har den här veckan kvar att jobba nu. Fyra dagar. Sedan börjar plugget! Varje gång jag tänker på det så får jag ett litet nervöst pirr i magen, på ett bra sätt. Jag tror det kommer bli jättebra så jag längtar faktiskt lite. Den där riktiga nervositeten har väl inte slagit in riktigt än, men det kommer nog snart.
Trist att lämna Bring faktiskt... Även om jag nog kommer jobba litegrann där i fortsättningen också så blir det ju ändå inte alls samma sak. Det blir inte riktig mitt jobb längre. Men jag tror det här kommer att bli superbra! :)

Grillspett

Publicerad 2011-08-21 19:34:51 i Allmänt,

Färdigjobbat för denna vecka! Bara 15-18 på Triangeln idag så det var rätt lindrigt. Direkt jag kom hem ställde jag mig och skivade potatis, rädisor och salladslök för att göra en hemgjord potatissallad och därefter hjälptes Jimmy och jag åt att göra iordning grillspett, både några med grönsaker och några med kött, så nu ska de bara på grillen och sedan vankas det mat och film. :)


Kräftskiva

Publicerad 2011-08-21 13:46:22 i Allmänt,

Det blev en trevlig kväll igår med massa kräftor, räkor, ost och kex, vitlöksbröd, ost- och skinkpaj, tacopaj, efterrättspaj och så lite vin, öl, snapsar och annat. Mätt var väl en underdrift för vad vi var efteråt. Vi satt i lusthuset hemma på gården och katten var såklart med när det serverades räkor. Lyckligare katt hade nog inte gått att hitta just då.

Kräftorna som Jimmy köpt på sitt jobb (av någon vars föräldrar själva hade fiskat dem i Hjälmaren nu i sommar) var supergoda. De gick inte ens att jämföra med de vanliga kräftorna som man kan köpa i vilken matbutik som helst. För det första var det kinesiska jumbokräftor, alltså den största sorten, och ändå var de svenska kräftorna säkert dubbelt så stora och inte alls lika hårda och svåra att skala. Kul att ha provat!
För övrigt tycker jag det är halvläskigt att hålla på och skala med alla vassa klor och hårda skal. Mycket jobb för lite kött. Men det är ju sjukt gott! :)Lördag

Publicerad 2011-08-20 12:20:06 i Allmänt,

Känns som en sådan dag då man egentligen bara skulle vilja ligga på soffan och titta på film och lata sig hela dagen, men icke sa nicke. Jobb är det som gäller ännu en helg. Kl 13-18 är det som gäller så det är snart dags att bege sig iväg, ska bara byta om till min vackra gröna skjorta och plocka fram matlådan med gårdagens pizzarester. Rätt skön tid ändå, man hinner ju få lite sovmorgon och man har kvällen fri. 

Ikväll står kräftskiva i Odlaren på schemat. Jimmy har köpt lite kräftor från Hjälmaren som någon på hans jobb hade fiskat så det blir spännande att se om det är någon skillnad mot de som man köper i affären. :)

Onlinepizza

Publicerad 2011-08-19 19:37:17 i Allmänt,

Lite chips, dipp och godaste Cyperndrinkarna i väntan på Onlinepizzan. Höll på att svimma av hunger och när vi sedan beställt klart så upptäcker vi att det kommer ta 75 minuter innan den är här! När den kommer så blir det iallafall pizzamys med någon bra film. :)

Kul förresten att Victoria och Daniel ska få en liten knodd. Läste just igenom Aftonbladets artiklar om det och det verkar ju inte som att den ungen kommer få det alltför hemskt. Privatskolor, barnskötare, slottsparker att leka i osv. Måntro om det blir en liten prins eller prinsessa... :)

Tårtfredag

Publicerad 2011-08-19 15:53:08 i Jobb,

Hittills har jag haft en helt perfekt fredag. Det kom in mycket mindre post imorse än vad det gjort tidigare i veckan, så nu är vi ikapp igen vilket är väldigt skönt. Jag körde den vanliga A-rundan idag, från Västergatan in till Munktellsgatan, med Knut Hellbergsg, Heljestrandsg och Öbergsg däremellan, och sedan ut en stund på Torshällavägen för att sedan avsluta med Fristadsgatan i Årby. Rätt lång runda och nästan bara spring, totalt tror jag det är ca 11 hissar och hyffsat mycket boxar, men resten spring.
Jag kände mig väldigt peppad och hade mycket överskottsenergi så sprang precis hela rundan, enda stoppen var när jag cyklade mellan husen och bytte backar i cykeln. Toksvettig var jag när jag var färdig, men undan gick det och jag var tillbaka på kontoret efter bara strax över 3 timmar.

Till efterrät bjöd en kille som ska sluta och börja plugga i Stockholm på tårta. Han kallade det "en prinsesstårta med en twist". När vi öppnade kartongen var det en vit marsipantårta med en bild på honom i kostym där han håller upp en hårfön som en pistol, och under stod det "Tack för mig!". Lite roligt. :)

Eftersom dagens arbete var ungefär likvärdigt med ett ordentligt träningspass så tänkte jag hoppa över att träna ikväll. Det är ju helt perfekt fredagsmysväder så det får bli det istället. En dusch skulle dock sitta fint nu, mina fötter stinker. Man vet att det är illa när man själv knappt står ut med lukten. Urk. Borde nog vädra mina jobbskor lite... ;)

Tacoburgare

Publicerad 2011-08-18 22:02:44 i Allmänt,

Träningen var stentuff, nästan så jag var på väg att ge upp ett tag. Men det fina med gruppträning är att man blir peppad att fortsätta även fast man tror man ska dö, för tar man en paus så tycker alla andra att man är en mes och det vill man ju inte. ;)

När jag kom hem (helt genomsvettig, trött och hungrig), så stod my man vid grillen och hade precis fixat färdigt hamburgarna, så det var i princip bara att sätta sig vid dukat bord och hugga in. Vi provade en specialare, tacobröd, grönsaker, tacosås och krossade tacochips. Lite inspirerat av tacoburgarna man kan köpa på Max. Superbra blev de, väldigt gott med det lite salta och knapriga från chipsen.

Nu är det ett glas iskall mjölk, en rad choklad och tvn som gäller en stund innan det är dags för sängen. Fredag imorgon, wiho! :)

Bryt ihop och kom igen

Publicerad 2011-08-18 16:15:56 i Allmänt,

Mitt humör var väl inte det bästa under gårdagen kanske, allt gick bara jättefel och jättedåligt. Men man behöver ha sådana dagar ibland, för då blir det alltid bättre sedan. Hur kul skulle det vara om allt alltid gick som man ville och man var glad och positiv jämt och ständigt? Efter regn kommer solsken som det heter. :)

Det gick iallafall mycket bättre idag, jag var andre man in på kontoret så det kändes riktigt bra. Trött är jag dock, så det passar utmärkt att sjunka ner i soffan med en chokladkaka och glo på ett avsnitt "Pretty little liars" och sedan kanske ta en lite powernap innan träningen.

Mac

Publicerad 2011-08-17 19:26:30 i Allmänt,

Skulle försöka mig på att använda Jimmys Macbook Air för den är ju så smidig eftersom den inte väger mycket mer än luft. Men det gick sådär, alldeles för komplicerat för mig. De kanske är snygga men mest konstiga. Fattar ingenting. Dumt att bara göra sakerna enkla så man förstår? Till exempel så lyckades jag inte få mellanrum mellan raderna när jag skulle blogga, utan allt blev hoptryckt i en enda klump precis som det blir i mobilen. Uppenbarligen kan man inte bara trycka på enter. Efter det gav jag upp, jag har noll tålamod när det gäller sådant där och krångel orkar jag inte med idag...

Har nu bytt tillbaka till en gammal hederlig, okomplicerad pc! Titta vad bra det blev med en blankrad mellan textraderna. Hallelujah!

Lång dag på jobbet

Publicerad 2011-08-17 18:41:26 i Jobb,

Jag känner mig lite som att jag just sprungit ganska fort rakt in i en vägg. Helt mörbultad i hela kroppen, men kanske mest psykiskt. Blä så tråkigt det var på jobbet idag. Vi fick in enorma mängder post imorse så det kändes som att det tog en evighet innan vi blev klara med allt (vilket det ju också gjorde!). Klockan hann bli 11 innan vi satte oss i lunchrummet för att ha morgonmöte, så istället för frukost så åt de flesta av oss lunch för att orka med dagen. Alla var mer eller mindre snurriga och svimfärdiga efter att ha sorterat brev i fyra timmar, det är helt otroligt vad jobbigt det är. Låter inte speciellt svårt men man måste ju koncentrera sig för att allt ska bli rätt, leta för att hitta rätt och lägg sedan på lite tidspress på det så är du rätt seg i kolan efteråt. Usch.
Halv 12 kom vi iallafall ut och sedan var det bara att köra järnet. Inte gick det bra heller för den som stått och kammat min post hade uppenbarligen haft lite för bråttom så jag fick springa upp och ner i husen tusen gånger för att allt låg i oordning. Diverse koder fungerade inte heller så ett tag fick jag lust att sätta mig ner och grina i värmen. Det löste sig dock, en tant och farbror kom och gav mig koden som de tydligen bytt idag.
16.30 slutade jag. Efter 3 timmars övertid. Kul!
Nu är det dags för roligare saker, dvs hämta paket, handla och hämta mat. Jag är inte upplagd för att laga idag så det får bli hämt, kanske pizza. :)

Träna

Publicerad 2011-08-16 16:49:47 i Allmänt,

Jobbet är avklarat för dagen. Två timmar övertid blev det idag med så jag är helt slut. Eftersom jag laddat i flera dagar och för att jag är så pass envis som jag är så ska jag väl ändå dra på mig träningskläderna och cykla ner till Gympozz och träna. Höstschemat drog igång igår och det är mycket förändringar på det. Till exempel så har de lagt till en massa pass, bland annat några nya typer av core och sedan kan man nu träna spinning där också. Hur bra som helst! Men det bästa är att de flyttat tisdagsattacken till 17.30 vilket jag tycker är bra för då blir det inte så sent med mat och sådant. Den ska jag iväg på nu! :)

GIRLS

Publicerad 2011-08-15 19:20:40 i Allmänt,

Jag är helt kär i den här låten och blir lika glad varje gång den kommer i Spotifylistan jag brukar kör när jag är ute och springer eller åker på jobbet. Konstigt nog så gillade jag den inte alls första gången jag hörde den, men sedan kom det. Det krävdes bara ett par lyssningar för att inse att den är grym. Himla cool tjej!

Det går bra nu

Publicerad 2011-08-15 19:06:58 i Allmänt,

Min ansökan om studiebidrag blev godkänd! Snacka om snabba ryck med tanke på att jag skickade in sent i fredagskväll och tydligen fick svaret tidigt på söndagmorgonen. Allt jag behöver göra nu är att skicka in en studieförsäkran sedan när skolan har börjat och sedan meddela Swedbank vilket konto jag vill ha in pengarna på. Och hoppas på att jag inte tjänar mer än mitt fribelopp så jag blir återbetalningsskyldig... Med alla övertid som blivit på senaste tiden börjar jag nästan bli orolig, men jag håller tummarna. :)

Nu tänker jag vara lat och kolla på tv medan Jimmy är på träning. Från början hade jag tänkt gå på Bodypump men jag ångrade mig när jag kom på att det är första dagen Gympozz har öppet efter en veckas uppehåll så det lär vara proppat med folk. Tycker inte det känns som att det ger så mycket när man står packade som sillar och ska försöka göra rörelserna ordentligt. Det blir istället Bodyattack tisdag, torsdag och fredag.


Igårkväll grillades det!

Baksmällan

Publicerad 2011-08-14 11:15:45 i Allmänt,

Mycket trevlig kväll igår! Jag blev hämtad när jag slutade jobbet och efter lite sminkande och klädombyte så kastade vi oss på cyklarna och trampade iväg hem till Marcus för lite tacos, drickspel och allt sådant som hör till. Framåt ett rörde sig Jimmy och jag mot stan för lite nattmat på Kebabhuset. :)

Precis som igår morse så vaknade jag av gammal vana vid sju, men det kändes lite väl tidigt att gå upp på en söndagmorgon så jag somnade om till nio och tänkte då gå upp, men på något konstigt sätt lyckades klockan bli elva så nu känns allt nästan stressigt eftersom jag ska jobba kl tre. Huvudvärken ligger och maler i bakhuvudet så jag hoppas det hjälper med frukost och en massa vatten... Ugnen är strax varm så jag tänkte grädda lite baguetter och kanske koka ett ägg att äta medan jag kollar på slutet av "Baksmällan" (som jag inte lyckades hålla mig vaken för att se häromdagen). Passande film just nu kanske? Snart dags att väcka Jimmy också, någon måtta på hur länge man kan sova får det väl ändå vara. :)

Partaj

Publicerad 2011-08-13 12:35:26 i Allmänt,

Nu iväg till Triangeln för jobb 13-18, sedan en snabbdusch och lite sminkning innan kvällens födelsedagsfirande hos Marcus som fyller år imorrn. Hatar att det alltid ska bli sådant stress när man ska göra någonting... Man kan aldrig få göra sig iordning i lugn och ro utan allt ska gå fort jämt. Det är ju då allt går så himla bra också. Men det är bara att gilla läget! Fem timmars jobb ska jag väl klara av, det ligger några slicar mumsig american i matlådan så förhoppningsvis håller det humöret uppe ända till kvällen. :)

Hungrig

Publicerad 2011-08-12 19:05:51 i Allmänt,

Klippningen avklarad! Mitt hår har fräschat till sig ordentligt och blivit mycket tjockare och finare än vad det var en gång i tiden. Mycket bra. Det kan nog vara lite för att jag inte tvättar, fönar och plattar det varenda dag som jag gjorde för ett par år sedan. Inte så konstigt att det blir slitet med den dagliga behandlingen kanske... Men nu är det finemang och det behövdes bara kapas högst en centimeter för att det skulle bli riktigt bra igen. Ändå känns det ju som alltid som att det är jättekort efteråt...

Nu håller jag på att svälta ihjäl och Jimmy är i duschen så det tar en stund innan det blir mat tyvärr. Mumsar på lite gurka med dipp så länge för att hålla humöret uppe. Vi köpte en ny smak, "American", som var jättegod. Snart blir det American pizza! :)

Äntligen fredag

Publicerad 2011-08-12 16:04:49 i Allmänt,

Precis som alla andra dagar den här veckan så fick vi jobba över idag med så jag slutade 15 istället för 13.30. Det bästa är att nu ligger vi ungefär i fas med allt inför måndagen och då kommer dessutom fem stycken av de ordinarie tillbaka. Skönt med fredag och helg nu iallafall, även om jag ska jobba både lördag och söndag. Lite roliga saker ska nog kunna klämmas in däremellan.

Jag gjorde ett nytt försök att prata med chefen på Triangeln idag och hade lite mer tur än igår. Hon sa att hon skulle fixa så jag får lite helger och sedan fick jag höra av mig ifall jag kunde några veckodagar också. Det känns riktigt bra nu med allt faktiskt. :)

Nu ska jag åka till iväg till frissan. Tänker väl vara lika tråkig som vanligt och bara klippa topparna. Gillar längden jag har nu så varför ändra något... :)

All alone

Publicerad 2011-08-11 19:07:39 i Allmänt,

Jimmy stack just iväg på sin taekwondo-träning som håller på mellan 19-21, så jag får kvällen för mig själv. Lite smått ensamt kanske men ändå lite mysigt. Ibland är det skönt att vara ensam så man bara har sig själv att tänka på och kan göra lite vad man vill. Ingen höjdare i längden såklart, men emellanåt gillar jag det.
Kvällen till ära så har jag laddat upp med pannkaka, en halvlitersförpackning av GBs vanilglass med päronsplittsmak (hur god som helst!) och så får det bli antingen en film eller några avsnitt One Tree Hill, har inte bestämt mig riktigt än. Bäst att passa på och njuta nu, för nästa vecka drar höstterminen på Gympozz igång så då kommer jag träna samtidigt som my man. :)

Aldrig tur

Publicerad 2011-08-11 16:29:30 i Jobb,

Just nu skulle jag vilja vrida tillbaka klockan ungerfär två månader, till en tid när det var lite post och folk inte hade hunnit iväg på semester än. Fy vad det är tråkigt när det är såhär mycket! Halv elva åkte vi ut óch började dela. HALV ELVA! En riktigt bra dag hade vi nästan varit klara och inne då redan. Det blir som en ond cirkel när man åker ut sent, för då kommer man också in sent och då hinner man inte påbörja sorteringen inför morgondagen, vilket i sin tur gör att man får mycket att göra nästkommande morgon och då kommer man ut sent då med. Sådär har det hållit på hela veckan.

Idag fick jag till och med åka ut en extra gång för att chefen ringde mig när jag hade två och ett halv hus (11 portar) kvar på Fristadsgatan i Årby. Det var nämligen en ny tjej som skulle iväg på körlektion och satt utanför kontoret och väntade på att bli insläppt, så jag fick cykla som en idiot hela vägen tillbaka till söder och låsa upp åt de fyra pers som satt där och väntade. Det mest irriterande var att lagom när vi kommit in genom dörren så kom en av coacherna in så jag hade ju inte behövt avbryta rundan... Men det var bara att äta lunch och ta en bil och åka tillbaka igen. Strax efter tre slutade vi, istället för halv två som jag är schemalagd till.

Sedan när jag cyklade till Triangeln för att prata med chefen om hösten så satt hon i kassan så det var bara att vända och gå igen. Verkligen inte min turdag idag...

Fattig student

Publicerad 2011-08-10 19:40:35 i Allmänt,

Det här med studiemedel är ju som en djungel. Väldigt svårt att bestämma hur man ska välja... Det ultimata vore såklart att slippa ta lån över huvudtaget och hoppas på att få jobba tillräckligt mycket för att jag ska kunna klara mig på det. Bidraget ligger på runt 2700 per månad så det borde iallafall räcka till mat och sådär, men man vill ju leva lite också... Måste nog gå till Triangeln någon dag och prata med chefen där och se hur hon har tänkt med schema inför hösten. Förhoppningsvis får jag ett par helger i månaden där och sedan helst någon dag i veckan på Bring så att jag får ihop några tusen att göra roliga saker för.

Som om det inte redan var klurigt nog så får jag inte tjäna mer än 75000 (före skatt) under perioden juli-dec för då minskar bidraget. Lite för mycket att tänka på här... Men det lutar nog åt att det inte blir nog lån den första terminen, och så får jag väl se hur det går och om jag kanske behöver ta till våren eller inte.

Jag får ta tag i det ordentligt någon annan dag för nu tänkte vi äta lite gottis och se filmen "Source code" som Rebecka rekommenderade. Verkar bra! :)

Mera jobb

Publicerad 2011-08-10 15:12:07 i Jobb,

Kul att vara brevbärare när det regnar? Njaae... Usch vilken dag. För det första så vart man ju genomsur bara av att sticka ut näsan, så självklart kändes det otroligt peppande att veta att man skulle vara ute i eländet i ett antal timmar. Inte en sekund var det uppehåll heller. Typiskt. Men hellre regn än snö faktiskt.
För det andra så är vi så himla få som jobbar på morgnarna så allt tar en evighet. Idag åkte vi till exempel inte ut på våra rundor förrän kvart över tio, vilket gör det lite svårt för mig som är 75-procentare att hinna bli klar med rundan (som tar strax över 3h) och äta lunch (30 min) innan jag ska sluta kl 13.30. Men det är ju inte mycket att göra åt, och jag får ju betalt för övertiden så det är väl inget att klaga över egentligen. Det kommer bli skönt sedan när alla ordinarie kommer tillbaka från semestrar, sjukskrivningar och allt sådant, så det blir lite ordning igen.

Min fina plan att få en veckas ledighet innan skolan börjar gick käpprätt åt helvete idag när chefen kom och frågade om jag var intresserad av att förlänga mitt vikariat med en vecka. Att det ska vara så svårt att säga nej! Å andra sidan kan nog pengarna behövas nu när jag ska leva på studiebidrag.
Han frågade också om jag vill fortsätta att jobba där även när jag pluggar och det vill jag ju! Bra med så lite studielån som möjligt tycker jag! :)

Bridesmaides

Publicerad 2011-08-09 14:47:09 i Allmänt,

Gårdagskvällenblev riktigt lyckad. Först hämtade vi ut biobiljetterna och sedan blev det middag på Papas Tapas med en massa tjejsnack.
Jag valde att vara tråkig och ta samma mat som sist jag var där, någon kycklinggrej med klyftpotatis och aioli. Älskar deras aioli! Men nästa gång måste jag nog prova nachotallriken för den ser verkligen jättegod ut. :)

Bridesmaides var jättebra, en riktig tjejfilm dock, fast jag tror nog att killar kan gilla den också eftersom den var så pass rolig. Om jag inte fattat helt fel så är den gjord av skaparen till Knocked up och 40-year old virgin, så den är lite i samma stil som dem. :)

Tjejmys

Publicerad 2011-08-08 17:21:53 i Allmänt,

Redo att röra mig mot stan för middag och bio med Ronja och Rebecka. Bridesmaides ska vi se! Myyyys. :)


Vimmelbild från Brasseriet för ett antal helger sedan.

Mopedstöld

Publicerad 2011-08-08 15:09:04 i Jobb,

I vintras lärde vi oss att det inte är supersmart att lämna nyckeln kvar i tändningen på postmoppen när man är i ett område som Skiftinge, även om man "bara ska till en enda port". Tydligen lärde sig inte alla den läxan för idag hände det igen. Av vad jag hörde var det någon zigenarunge som var snabbast denna gång, men en gubbe hade sett vem det var så moppen tror jag de hittade och ungen hade visst varit helt gråtfärdig. Inte ett dugg synd om honom så han kan gott må dåligt...
När jag gick hem så var det fortfarande folk ute och letade efter posten som han hade slängt iväg någonstans, men jag vet inte om de lyckades hitta den.

Vimmel

Publicerad 2011-08-07 19:38:24 i Nöje,

Jag kom plötsligt på att det kom ju fram en vimmelfotograf och fotade oss när vi satt på Brasseriet och väntade på att Le Kid skulle spela, så jag letade upp den på nätet. Jag lyckas alltid göra konstiga miner på sådana bilder av någon anledning... Men det får man väl bjuda på. ;)

Fyrverkerier

Publicerad 2011-08-07 14:59:55 i Allmänt,

Vi var ju bara tvungna att gå ner till ån igårkväll och kolla in årets fyrverkerier. Alltid lika fint men man vill nog inte veta vad spektaklet kostar...

Den här söndagen har varit riktigt lugn och skön. Det bästa med att jobba så mycket som jag gjort det senaste halvåret är att man lär sig att uppskatta de få lediga stunder man har på ett helt nytt sätt. En sovmorgon blir värd så mycket mer efter att man gått upp kl 6 varje morgon i 2 veckor.
Lite extra skönt en dag som denna när det är tråkigt väder så man kan vara inne och mysa utan att få dåligt samvete för att man inte gör något speciellt.

Framåt kvällen ska vi dock gå över till Jessica och Andrée och fira Jessica som fyller 25 år idag. :)


Å-festen dag 2

Publicerad 2011-08-06 20:24:01 i Allmänt,

Jimmy har tjatat hela dagen om att gå ner till tivolit och spela på chokladhjulet, så tillslut gav jag med mig och vi vandrade ner en sväng trots att jag är trött och sliten som tusan. Såklart köper han fyra brickor och vinner på första försöket. Somliga har tur kan man ju lugnt säga! Själv skulle jag aldrig vunnit. Förhoppningsvis får man smaka litegrann... ;)

Å-festen

Publicerad 2011-08-06 16:26:50 i Allmänt,

Idag mår jag nog lite värre än jag förtjänar tror jag. Ändå tyckte jag inte att jag drack så himla mycket igårkväll, men det var nog Jimmys jäkla shotspel som gjorde susen.

När jag kom hem från jobbet började vi bygga ihop nya gasolgrillen som Jimmy hämtat på dagen och så kom pappa förbi med gasol eftersom vi hade massa sådant hemma. Framåt kvällen kom folket, hela 11 stycken lyckades vi klämma in runt bordet på uteplatsen. Mysigt men lite trångt blev det. Vi åt massa mat och sedan åkte som sagt shotspelet fram. Roligt men farligt det där.

Vid elvatiden rörde vi oss mot stan för att kolla in vad de hittat på i år. För mig och Rebecka blev det Brasseriet där vi kollade när Le Kid spelade. En väldigt lyckad kväll! :)

Nu tänkte jag göra en kraftansträngning och försöka ta mig upp ur soffan för det behöver handlas lite inför kvällen, så det är väl lika bra att få det överstökat. Just nu känns det som att det kommer bli en lugn kväll. Har fortfarande lite huvudvärk och emellanåt jätteont i vänsterörat. Hoppas verkligen att det inte är en öroninflammation på gång...


Sommardag

Publicerad 2011-08-04 22:21:26 i Allmänt,

Efter en dag med jobb, båtåkning och middag på Åbryggan blir man skapligt seg och trött i hela kroppen. För det första var det supervarmt att springa runt och jobba mitt på dagen, och till råga på allt glömde jag min vattenflaska i frysen på jobbet. Tur att jag hade extradelning på Eleonoragatan och lätt kunde sprina in här och hämta en annan för annars hade jag nog svimmat någonstans ute i Slagsta.
När jag väl kom in från rundan satt alla och åt lunch, så därför blev jag den som fick åka ut och hjälpa en timmis med slutet på hennes runda. Bara att sätta sig svettig och utsvulten i en skållhet postbil utan AC och åka ut och dela lite igen...

När jag äntligen kom från jobbet blev det en dusch och sedan åkte jag och Rebecka ut till Torshälla och blev upplockade i båten, och sedan åkte vi runt och hade det trevligt ute på sjön. Både Rebecka och jag provade att åka ring efter båt. Läskigt innan men superkul sedan. Trodde det skulle göra ont att ramla av men det var inte alls farligt. Det beror väl kanske lite på hur man landar i och för sig. 

Avslutningen på dagen blev middag på Åbryggan. Första gången jag åt där faktiskt. Väldigt mysig miljö, men det tog hundra år att få maten så det blev en hel del väntande mellan rätterna. Väldigt häftig och annorlunda huvudrätt tog vi, BlackRock Grill. Man fick en jättevarm sten att grilla sin oxfilé och grönsaker på. Mums!

Bilder finns i Jimmys mobil så de kommer upp imorrn för nu ska jag plumsa i säng! 

Båttur

Publicerad 2011-08-03 20:03:10 i Allmänt,

Både igår och idag var Jimmy ute med Totte och Sanna i deras båt hela dagen. Efter att jag slutat jobbet idag så åkte jag hem och duschade av mig all svett som blivit resultatet av en lång arbetsdag i solen, och sedan tog jag bilen ut till Syndbyholm och så kom de och plockade upp mig i gästhamnen. Vi åkte runt lite och sedan kastade de i ringen och åkte ring efter båt, men varken Jimmy eller jag vågade prova. Jag var dock väldigt sugen men samtidigt verkar det lite läskigt. Det borde ju göra ont när man ramlar av känns det som. Får prova någon annan gång kanske... :)

Väldigt mysigt att åka runt ute på vattnet i det fina vädret i några timmar. Jag har inte åkt så mycket båt i mitt liv, men det är ju faktiskt väldigt trevligt märkte jag.
När Sanna skulle iväg någonstans så släppte vi av henne och sedan åkte vi in till Sundbyholm igen och la till för att äta. Vi tog hamburgare alla tre och de var faktiskt nästan värda 99 kr. Riktigt mumsigt med friscobröd och allt, men det mest speciella var lantchipsen som serverades till. Pommes är ju en klassiker, men chips? Gott var det hur som helst.
Om vädret är lika bra imorrn så kanske det blir en tur imorrn med. Hoppas! :)Träning

Publicerad 2011-08-02 18:34:57 i Allmänt,

Efter jobbet öppnade jag upp uteplatsen och satte mig och läste i en solstol. Första gången jag solat på jag vet inte hur länge. Skönt var det iallafall, men föredrar väl om man har tillgång till bad så man kan svalka sig lite då och då. Håller tummarna för att det ska vara fint imorrn så kanske man kan åka ut och bada lite.

Resten av eftermiddagen spenderades i soffan med ett avsnitt One Tree Hill och sedan var jag så trött så jag somnade och vaknade inte förrän alldeles nyss. Jimmy är fortfarande ute på sjön med sin kompis så jag är färdigombytt och tänkte cykla över till Gympozz och träna lite. Dock ser jag lite yrvaken ut än så länge men det kanske går över när man kommer dit. :)

Augusti

Publicerad 2011-08-02 14:11:42 i Allmänt,

Jag börjar få lite ångest över att det redan är augusti... Sommaren är ju nästan slut och det känns knappt som att den ens har börjat. Hela vintern och våren längtade man efter sol och bad och nu har det knappt blivit något av med det ändå. Innan Cypern blev det visserligen en hel del solande men efteråt så har vädret varit halvtrist och man har helt enkelt varken orkat eller hunnit. Har bestämt mig för att ta vara på den här månaden för sedan lär det väl som vanligt bli en lång mörk vinter...


I söndagskväll åkte jag och Jimmy ut till Tuna Park Minigolfcenter för att spela för första gången. Riktigt fräscha och fina banor var det, lite annorlunda mot vanliga minigolfbanor eftersom det inte är sådan där grön filt utan de är rödfärgade och gjorda av betong. 60 kr per person kostar det så det är väl inte direkt billigt, men helt klart roligt och värt att testa.

Igår kom mamma och pappa förbi på lite fika efter att jag slutat jobba. Sist de var här hade de med sig rabarber från trädgården som jag frös in, så igår tyckte jag det passade perfekt att göra en rabarberpaj. Den blev faktiskt riktigt god!
Jag fick en stor skål som jag letat jättelänge efter i namnsdagspresent. Den är i glas och har ett lock till, så den är jättebra att lägga mat i när den är tillagad så den håller värmen. Tydligen är den ugnssäker också så man kan laga mat i den till och med. Fattar inte varför de inte har sådana på Cervera och sådana affärer.
Pappa hade även hittat en klänning och en t-shirt till mig när de var iväg. Skulle velat se expeditens ansiktsuttryck när pappa frågade henne om hon trodde att han skulle passa i klänningen! Stackars människa, hon kan ju inte ha förstått om han skojade eller inte. Han är lite tokig min pappa. ;)
Jimmy fick ett set med fyra plankor i födelsedagspresent av dem också, så nu måste vi se till att göra plankstek någon dag. Så himla gott!
Och de fick ju i sin tur presentkortet på Grappa som jag köpte häromdagen, så det blev ett riktigt presentutbyte! :)Dramatik på stan

Publicerad 2011-08-01 20:41:42 i Allmänt,

Jag hade förberett mig på att skriva ett glatt inlägg, men mitt i allt så fick Jimmy för sig att vi skulle köpa mat från Spicy så det gjorde vi. Vi parkerade inne på gården där bakom bion och sedan när vi kommer ut på torget så är det första vi ser en man som ligger på marken och är helt mörkbå i ansiktet och så står det tre killar runt om och försöker få koll på situationen. De försökte med framstupa sidoläge men mannen andades inte och hade ingen puls, hur mycket de än försökte med hjälp från SOS i telefonen. Folksamlingen blev större och större och till slut kom äntligen både ambulans och brandkår. Dock så höll de på en lång stund men jag tror inte att de fick liv i honom, utan de plockade fram en bår och åkte iväg.

Det var riktigt hemskt att se, och man känner sig så hjälplös för man kan ju inte sådant där så bra. Tänk vad bra det vore om alla kunde hjärt- och lungräddning. Hade vi varit en halv minut tidigare så hade det ju varit vi som hittat honom liggandes där...
Hoppas de fick igång honom sedan iallafall! Väntar på att få läsa något på ekuriren.

En fet smäll skulle jag vilja ge till folk som ställer sig och filmar när något sådant här händer! En till de som röker en meter irån också! Jävla människor rent ut sagt! Hur okänslig kan man vara???

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela