1:a advent

Hoppas att ni hade en mysig första advent igår! Hemma hos oss pyntades det litegrann och såklart den obligatoriska adventsfikan. Saffransbullar, pepparkakor med ädelost, skumtomtar och glögg. Mumma! Det blev premiär för årets Blossa-glögg med smak av Earl Grey och vi gillade den faktiskt riktigt mycket. Det är sällan jag tar "påtår", men det gjorde jag på den här. Bra betyg alltså.

Apropå julpynt så är vi egentligen inga fantaster... Men ljusstakar, en eller annan ljuslykta samt belysning på balkongen åkte fram i alla fall. Mysigaste tiden på året, helt klart.
Cardio-lördag

En celsius intagen, löparstrumpor och kompressionstights på. Jag är redo för cardio! Det blir intervaller på löpbandet och jag är mer taggad än någonsin efter torsdagens mördarpass på löpbandet. 14 km som kändes som det dubbla. Minst. Jag gjorde misstaget att stressa och gå ut för hårt i början, vilket ledde till att jag efter milen knappt fick in någon luft överhuvudtaget. Riktigt obehaglig känsla. Satsar på ett bättre pass idag och inför nästa veckas distans så ska jag se till att ta det lugnare för att istället kunna öka mot slutet om energin finns.

189 dagar till marathon nu, och status är att formen känns helt okej. Jag kör på med två löppass i veckan ett tag till, i kombination med ett ben & bål-pass per vecka plus två valfria pass (exempelvis spinning, ATC eller överkropp). Det måste vara roligt även om man har ett tufft mål.
Anledning att firaFörra helgen var det fruhippa och födelsedagskalas planerat för min del, och den här helgen ingenting alls. Rätt så skönt med en riktig hemmahelg då och då. Just ikväll kände vi dessutom att vi har anledning att mysa lite extra och slå till på bubbel, tryffelchips och digestive med brie. Att köpa hus måste vara livets största köp och det är precis det vi har gjort. I veckan betalade vi in bokningsavgiften, så nu är det officiellt kan man väl säga. Det går undan när vi får för oss något, men det här känns så himla bra. Samma känsla som när vi hittade vår lägenhet på hemnet för ett par år sedan. Kräsna som vi är så passar det oss utmärkt med ett helt nytt hus där vi får vara med och påverka. Om allt går som det ska så drar bygget igång i april och runt årsskiftet blir det Borsökna-bor av oss!