Solsidan
Drog ner och tränade förut. Trångt kan man väl säga att det var, om man nu vill dra till med dagens underdrift. Fattar inte ens att de släpper in så mycket folk. Det går ju knappt ens att andas! Verkligen inte okej.

Medan jag väntar på att mitt nytvättade hår ska torka så kollade jag nyss på gårdagens avsnitt av Solsidan som jag ju missade eftersom jag jobbade när det gick. Riktigt bra avsnitt som alltid. Allvarligt talat så är den serien det bästa som någonsin gjorts!!! Man kan inte låta bli att bli helt beroende. Älskar det ♥

Tårta
Bilrunda i Hållsta och Skogstorp idag. Gled runt med musiken på högsta volym och det gick jättebra. Efter lite lunchrast var det bara 10 min kvar innan vi skulle sluta för dagen, men eftersom det är tradition att den som fyller år bjuder på tårta så fick stackars Anders en del klagomål för att han inte köpt någon. 5 minuter innan vi slutade tog han därför nycklarna till firmabilen och åkte och köpte en. Så där satt vi sedan allihop och mumsade tårta i personalrummet. Under tiden berättade chefen om en rolig grej. Vi ska nämligen ha kontorsfest om några veckor! Mat och alkohol "på jobbet" alltså! Lät jätteroligt så jag anmälde mig och längtar redan. Har hört en del historier/sett bilder från tidigare fester som spårat ganska rejält haha! ;)


Oh my god
Kul dag på jobbet. Eller kanske inte? Det första man får höra när man kommer dit är att det har varit strul hela dagen med kassorna så de inte hunnit med någonting överhuvudtaget. Kassorna gick heller inte att fixa så två stycken var ur funktion (observera att vi har tre). Inte bra. Alltså fick vi köra en kassa manuellt eftersom det helt enkelt inte går att bara ha en enda fungerande kassa när rusherna kommer. När klockan var 14.00 och jag och Amanda skulle börja och de två som jobbat morgonen skulle sluta börjar jag självklart fundera på vart människan är någonstans...? Jag bytte av den som satt i kassan och sedan fick de ringa och det visade sig att hon missat att hon skulle börja 14 och hade tänkt komma till 15 istället. Bra början verkligen... Efter det var det krångel med i princip allt och tiden stod bokstavligen helt stilla. Och en halvtimme innan stängning pajar den enda välfungerande kassan. Aldrig varit så glad att få komma därifrån som idag.
Sängen nu. Börjar 8.30 imorrn. Natti!