Hemma!
Den här dagen har varit lång lång lång! Vi har strax varit vakna i 24 timmar och nästan hälften av dem har spenderats på planet hem till kylan. Deprimerande är ordet för att beskriva det hela! Mycket drama var det på vägen innan allt löste sig men det får jag nog berätta om imorgon för nu somnar jag snart stående.
Måste dock säga att jag har världens bästa föräldrar som skjutsade och hämtade oss till och från Arlanda, vattnade blommor och tog in post medan vi var borta och till och med hade fyllt köket med bröd, pålägg, två sorters juice, julmust, öl, vin, chips, panpizza och salta pinnar inför vår hemkomst. Såååå snällt! :)
9

Vid den här tiden imorgon har vi ungefär 4 timmar kvar tills vi landar på svenska mark. Inte alls kul! Men jag tycker vi har utnyttjat vår sista dag rätt bra ändå det vill säga en massa sol och bad både på stranden och vid poolen. Vågorna var så höga på stranden idag så vattnet kom ända upp till solstolarna och så fort man gick i så blev man mer eller mindre genomdränkt, vare sig man ville eller inte.

Framåt kvällen slappade vi vid poolen och sedan gick Jimmy på thaimassage och jag på manikyr. Superskönt att bli lite ompysslad! :)

Avslutningsvis fick det bli drinkar och oxfilé med potatisgratäng och rödvinssås på strandrestaurangen för att avsluta resan och fira att vi idag hängt ihop i 9 månader!

Nu ska jag återgå till packningen. Tänkte orka upp tidigt imorrn så vi hinner med några sista timmars sol och bad! :)

Patong

Det var inga dåliga grejor jag fick av farbror doktorn, som förresten såg ut precis som en indian. Jag vet inte exakt hur kortisonet fungerar, men det har på något sätt torkat ut ansiktet så det har blivit helt stelt och igår kunde jag knappt le eller göra grimaser för att det stramade så mycket. Idag är det bättre och det mesta har börjat flaga bort och såret har fått en liten skorpa på sig, så det verkar som att det läker fint. Det jag undrar är att om jag har bränt mig lite lätt i solen och får 2 olika krämer att smörja 3 gånger per dag och totalt 7 små piller att stoppa i mig om dagen, vad får då den stackare som blivit ordentligt bränd av eld??

För att jag ska slippa sitta på hotellrummet och häcka så har vi köpt en tjusig röd keps till mig och så använder jag spf 50+ i ansiktet när jag ligger på beachen och steker. Extra water resistent dessutom. Med den solskyddsfaktorn kan man nog lika gärna sitta i en mörklagd källare hemma i vintersverige, men jag får ju lite sol på kroppen iallafall och det är ju inte helt fel. :)

Nu ikväll har vi också varit inne i Patong och kollat läget där. Taxin släppte av oss vid köpcentret Jungceylon och där gick vi runt ett tag och så åt vi varsin whopper på Burger King. Sjukt gott efter all thaimat faktiskt! Därefter gick vi runt på den stora shoppinggatan ett tag och handlade. Jimmy fick med sig lite t-shirts och jag 3 klänningar, 2 linnen, 1 jumpsuit, 1 t-shirt och 1 ljusstake. Sist men inte minst så tog vi en tuktuk tillbaka till hotellet. En riktig party-tuktuk med neonlampor ochoch musik där basen var så hög så golvet vibrerade. Det kändes ungefär som att åka bergodalbana i alla backar och svängar.


Såhär ser mitt nylle ut just nu. Sår under högerögat och lite flammigt på panna, näsa och kinder där det håller på att flaga av. Mycket vackert....