Kosmetisk tatuering
Före och efter tatuering av eyeliner:
Upptill syns hur min tatuerade eyeliner såg ut, fem år efter att jag gjorde den. Man räknar att den sitter 2-5 år, beroende på hudens pigment, så min hade ändå hållit sig väldigt bra. En uppfräschning senare så är den som ny och jag är så nöjd. Sandra på CosmetInk är verkligen duktig och jag rekommenderar henne starkt. 

Hur det känns att tatuera längs med fransraden? Jag skulle inte säga att det gör ont, för man får bedövningskräm innan, utan det kittlar faktiskt mest. Lite obehagligt, men absolut inte smärtsamt. Det är nog själva grejen att det är en nål så nära ögat som gör att det verkar läskigt. Himla skönt att ha dock, dels ser man piggare ut och så ramar den in ögonen och framhäver fransarna. Love it!

Kolla bara på bilden som Sandra tog direkt efter behandlingen:
Eftersom man inte får sminka ögonen under läkningstiden (4-10 dagar) så färgade jag fransar och bryn igår för att se lite mer levande ut.
Premiärträning


Nya Actic Munktell! (Bilder lånade från Instagram).

Håll i er nu, bara EN VECKA kvar till Stockholm marathon. Jag är fortfarande snuvig och hostig emellanåt, så jag kunde inte vara mer opepp. Tyvärr. Sista träningen som skulle bli den här helgen utgår därför också och det känns ju inte direkt bättre. En vecka vila och idag var jag äntligen på gymmet igen för ett stretch-pass (Dynamic Flex). Actic har öppnat sin tredje anläggning i stan, Actic Munktell, så jag fick sällskap av Sofie för att träna och kolla in den. Riktigt fint och jag tror att jag kommer hänga där en hel del. Kul med nytt och jag gillade verkligen utsikten över ån. Källargym är inte riktigt min grej, utan jag gillar ljuset och att ha något att titta ut på när jag kör cardio. 

Ikväll blir det kalas för mamma som fyllde förra helgen, så jag ska just till att slå in presenten. Hoppas ni också får en trevlig lördag!
LCC


Jag har ju berättat tidigare att jag diggar Löwengrip Care & Color's produkter, så nu kändes det som läge att testa lite nytt. Sedan tidigare använder jag flitigt schampo, balsam, torrschampo, värmeskydd och deodorant, vilka jag tokgillar allihopa. Framförallt tilltalar dofterna mig.

Apotea kör en kampanj där man får den fina necessären på bilden ovan på köpet när man handlar tre ansiktsprodukter. Necessären är ett samarbete mellan LCC och By Malina och jag fastnade direkt för det fina mönstret och den grymma dealen. Facial mist, ansiktsskrubb och ögonkräm var produkterna som jag valde ut och det ska bli himla spännande att testa dem alla tre.