Första advent
Hoppas ni har en mysig första advent!

Min började bra med ett tufft träningspass och en god lunch, men när jag skulle packa upp jullådan som stått på vinden så upptäckte jag att min fina adventsljusstake från Vävknuten var i tusen bitar. Boktsavligen. Jag är löjligt sentimental när det gäller saker. Varken jag eller lillebror var sådana som lekte sönder våra leksaker när vi var små, utan vi var försiktiga med våra saker och så är jag fortfarande. Tycker det är sjukt tråkigt när något går sönder, så självklart blev jag jätteledsen när jag märkte att den fina vita ljusstaken med stjärnor på var totalförstörd. Särskilt eftersom den bara såldes vintern för två år sedan och inte finns att få tag på längre. Jag bölade i en halvtimme minst. Efter en stund tittade Jimmy ut från badrummet och undrade vad jag höll på med där jag satt och snyftade på golvet i vardagsrummet med tårarna sprutande åt alla håll och kanter. Det var faktiskt en blöt liten pöl på golvet sedan såg jag, så jag överdriver inte när jag säger att jag storgrät... Det tog en bra stund innan han lyckades lugna ner mig och övertyga mig om att vi skulle åka ner på stan och leta efter ny.

Vi hittade en fin så nu är allt frid och fröjd igen. Lite adventsfika är det dags för nu och sedan ska vi ut på balkongen och sätta upp ljusslingan där.

Jag upptäckte förresten nyss att ädelost på pepparkaka är gott. Så dags när man är 23 år gammal...
Babyboost
Nej, ingen bebis på gång. Men jag gillar Blondinbella och har följt hennes blogg i ett antal år, så jag köpte hennes senaste bok Babyboost direkt när den släpptes. Hon beskriver den själv som boken hon saknade när hon var gravid. En peppande stöttepelare utan pekpinnar. Mycket tips och råd kring hur man kan tänka när man är i barnsvängen, men också roligt att läsa om hennes resa till att bli mamma då hon avslöjar en hel del som inte skrivits på bloggen. Rekommenderas till alla som nyligen blivit eller är på väg att bli mamma, men också till den som är nyfiken på Isabella. I alla fall gillade jag den.

Och så kan vi ju hoppas att min kära sambo tog det lite som en hint att den legat framme på vardagsrumsbordet i en vecka... Han kan behöva lite (läs mycket) tid på sig att vänja sig vid tanken tror jag.

Tjejkväll på gymmet
Ikväll var det dags för den årliga Tjejkvällen på Forever Träning och Hälsa. Mamma och jag gick all in med först ett varv i Milon och sedan dubbla spinning-pass, och det var tur för när vi kom ner efter att ha duschat så var det uppdukat i receptionen med vin, cider, goda choklader samt en mängd ostar och charkisar. Perfekt när man var helt utsvulten efter den hårda träningen.

Ner mot gymmet var det fullt med utställare som berättade om och sålde sina produkter, bl.a. Make Up Store och Guldklimpen. Guldklimpen hade även en toppenbra modevisning i stora gruppträningssalen. Trevlig kväll helt klart!