Det närmar sig med stormsteg

Nu har äntligen taxfree-katalogen kommit med posten. Jag vet inte riktigt varför men jag tycker mer om att bläddra i den än att sitta och klicka runt på nätet, så det är vad jag ska sysselsätta mig med nu när jag ska äta min fiskgratäng till lunch! Hoppas det finns några goda parfymer att beställa. Förra året blev det Escadas "taj sunset", så får se vad jag ska ta den här gången. :)

Mysig eftermiddag i Sundbyholm

Det gick rätt hyfsat på jobbet idag, trots att jag enligt ett par andra vikarier fick kontorets värsta runda. Sprang som en dåre i hyreshusen i fröslunda och svetten rann som bara den i värmen. Men det var det värt för att bli klar så snabbt som möjligt!

När jag äntligen slutat plockade vi upp Sofia hemma hos henne och åkte ut till Sundbyholm för att få lite sol på oss. Det blev även lite glass på bryggan vid gästhamnen. Väldigt mysig eftermiddag helt enkelt.

Avslutade dagen med en rask powerwalk och upptäckte att mitt nya O.P.I-nagellack matchar mina löpardojjor väldigt bra! :)

Nya rundor...

Känner lite ångest över att gå till jobbet idag tyvärr. Inte bara idag förresten, utan hela veckan faktiskt. Och nästa... Killen som jag vikarierat för de senaste veckorna kommer nämligen tillbaka från sin semester, vilket betyder att jag kommer att kastas ut på nya rundor från och med nu. Ogillar att inte ha en aning om vart jag ska eller ens om det är bil, cykel eller moped. Men det är väl bara att bita ihop och kämpa sig igenom de här två veckorna. Därefter ska jag tillbaka till mitt gamla kontor de sista fyra dagarna innan semestern.