Söndag
Nyss kommit hem från hela tre timmars jobb. Känns ungefär som att åka dit, vända och åka hem. Rätt värdelöst med andra ord. Men 100% ob gör väl att det iallafall nästan blir värt det... Från och med nu är jag ledig en hel vecka på både gott och ont. Kommer antagligen att börja krypa på väggarna redan på tisdag eller onsdag kan jag tänka mig. Men tänkte passa på att träna järnet när man för en gångs skulle kan, eftersom det blivit ganska lite av den varan på senaste tiden. Så minst fem pass den här veckan får bli målet!

Nu är det snart taco-tajm så jag ska strax dra på mjukisarna och kila ner och slänga ihop lite guacamole vilket jag är helt galet grym på! Har ett par "hemliga" specialknep och ingredienser som gör det så himlans mycket godare än de där färdiga mixarna man kan köpa. Hemlagat slår allt!!
Efter det planerar jag att ligga på soffan och äta min egen vikt i chips och glass. Måste ju ta tillfället i akt innan jag ska vara duktig och träna träna träna från och med imorrn!

Halloween

Lite halvtrött efter utgång på Nybron igår, jobb idag och nu nyss kommit hem från Harrys. Men kul var det. Många olika snygga och mindre snygga maskeraddräkter har man sett under helgen. Och Ronja fick chansen att tackla iväg en extremt jobbig kille över halva dansgolvet. Jisses vad han flög! Men han förtjänade det hundra gånger om. Don't mess with us!!
Nu ska jag gå och lägga mig så jag orkar med lite jobb imorrn med. Men först ställa om klockan så jag inte glömmer det och kommer en timme för tidigt till jobbet. Hade ju varit lite deprimerande...

Facebook

Det slutade med att det blev mat på Ming och bio med Johan nu på kvällen. Mys! The Social Network såg vi. Facebook-filmen alltså. Den var inte alls som jag trodde, men absolut helt okej! Riktigt coolt att vara den som skapade en grej som Facebook. Inte bara för pengarnas skull utan överhuvudtaget. Även om inte alla är användare så vet ju de flesta vad det är. Man borde hitta på något riktigt genialiskt så man blir världskänd och superrik!

Nu ska jag gå och lägga mig för att gå upp och jobba 12-19 och sedan åka hem och fixa iordning mig för kvällen!

Natti!