20 mil i september - Resultatet

WE MADE IT! Alltså fasen vad tråkigt det hade varit att falla på målsnöret på grund av en eländig förkylning. 9 kilometer återstod inför sista dagen av september månad och 9 kilometer blev dagens promenad. Lite stolt måste man få vara över det va? 20 mils promenad på 30 dagar. För den som är snabb på huvudräkning så kan ni räkna ut att det är ett snitt på 6.7 km per dag. Det låter inte så mycket, men då får man ju räkna in att det inte har blivit några promenader alls flertalet dagar, medan andra har det blivit betydligt längre sträckor. Jag är hur som helst nöjd och ska klura ut en ny utmaning inför morgondagen då oktober drar igång.

 
20 mil i september - sista veckan

Sista dagarna av utmaningen är här, och jag kämpar in i det sista. SKA klara det! Ska, ska, ska.


Den fjärde veckan har gått bra tycker jag, men det är tajt nu på slutet. Dessutom har jag dragit på mig en förkylning och skulle helst gömma mg under en filt i soffan... Så himla typiskt. Ingenting är omöjligt dock, och lite frisk luft har väl aldrig skadat någon. 1 mil blev det igår och 8 km idag. Inget maxtempo då, men jag har gjort så gott jag kunnat. I resultatlistan står det 19.1 mil och det betyder att 9 km återstår inför sista dagen imorgon. Heja mig!

Bebisaktiviteter

Vi har varit lite dåliga på att ta oss iväg på de olika aktiviteter som finns för bebisar då tiden inte riktigt räckt till. Vi har ju mammaträningen på tisdagar och sedan brukar det bli någon eller några lekdejter med vänner, plus babysim varje söndag, så det känns som att det är fullt upp. Ibland är det såklart skönt att bara vara hemma också, både för min egen skull och för Selmas.


Nu har vi dock testat ett par av alternativen som finns och jag måste säga att vi gillar. Skarpt! Biblioteket anordnar Bebisbibblan en gång i månaden och det var verkligen supermysigt. De läste först en bok med en massa rekvisita för att illustrera, och så sjöng vi ur ett sånghäfte och sedan var det fri lek för bebisarna.
Idag testade vi babyrytmik här i Skogstorp för första gången. Hur smidigt som helst att endast ha 7 minuter promenadväg dit. Där finns dessutom öppna förskolan på måndagar, så det måste vi testa också vid tillfälle. Rytmiken gick i alla fall ut på att bebisarna fick höra en massa olika ljud, leka/spela med maracas och så sjöng vi en hel del. Selma älskade det! Väldigt roligt att hänga med andra mammor och bebisar, så jag gillade det också.

Undrar vad vi ska testa härnäst? Tips mottages gärna!