Lyxig frukost
Söndagen började bättre än bäst. Med en grym frukost alltså. Jag är ju en frukostmänniska om nu någon missat det. Dagens bästa mål enligt mig. Men det är inte alltid man orkar anstränga sig såhär, men oj vad gott! Äggröra och bacon tillsammans med färskpressad apelsinjuice direkt från pressen. Mm! Himla enkelt egentligen. 

Resten av söndagen har fortsatt lika bra. Veckohandling, promenad, mamma och pappa här på fika och sedan ett träningspass som grädde på moset. 

Hoppas att ni har en bra söndag!
Att springa utomhus

Löpning + Yoga var vad det stod på dagens datum i mitt träningsschema. Planen ändrades radikalt när Actic skickade ut ett mejl om att Yogan ersätts av 45 minuter Core (pga sjukdom) igårkväll. Core gillar jag ju, så jag bestämde mig för att gå ändå. Det var bara det att Actics core-pass normalt sett är 25 minuter långa, vilket innebar att detta pass blev som två vanliga. Puh! Stackars mage.

Väl hemma letade jag fram min winter running-outfit och gav mig ut på första rundan utomhus för i år. Vilken känsla! Jag visste inte ens att jag saknat det förrän jag tog de första löpstegen. Frisk luft och lätta steg. Något helt annat än löpbandet där jag ofta upplever att jag känner mig ganska tung och klumpig. Till och med regnet kändes uppfriskande. 
 
Nu ska jag njuta och ta det lugnt resten av dagen. Ikväll väntar middag på stan. Trevlig lördag på er!
Barnvakt

Jag har längtat hela veckan efter fredag, och inte bara för att det är härligt med fredag utan för att jag fått äran att vara barnvakt åt sötaste Elvira i ett par timmar efter jobbet. Denna snart 6 månader gamla tös är otroligt söt och charmig kan jag tala om. Så himla mysig eftermiddag, som alltid när man får tanka bebisgos. Höjdpunkten var helt klart att hon slocknade i min famn. Eftersom jag inte hade hjärta att lägga ner henne ifall hon skulle vakna då så lär jag ha träningsvärk i hela överkroppen imorgon, men det var värt krampen för den mysiga halvtimmen. Åh! 

Trevlig fredagkväll på er!