Dagens pass
Mamma gjorde mig sällskap på gymmet och under de dryga två timmarna vi var där hann vi med:
-15 min crosstrainer
-25 min bodypump-pass (bröst, rygg, triceps, axlar, mage)
-Milon
-Bicepscurls 15x3 och två olika magövningar
-20 min crosstrainer
-Stretch
 
Mycket effektivt och mycket jobbigt. Bra pass helt enkelt!

Till lunchen nu passade jag på att testa att göra bordsvatten med päronsmak i nya Sodastreamen. Smakade precis som Bonaqua päron som jag har blivit smått beroende av på senaste tiden. Mmmm!

 
Frukost innan träning

Efter två dagar vila är jag mer än redo för ett besök på gymmet och min uppladdning består av en skål gröt fullproppad med nyttigheter, ett kokt ägg för proteinets skull, ett glas svalnande juice och en celsius för att väcka min trötta kropp.

Sodastream
Vi har länge gått i tankar om att köpa en kolsyremaskin, så sista stoppet på dagens shoppingrunda blev Teknikmagasinet på Tuna Park där vi la beslag på deras sista exemplar av Sodastream Revolution. Vi hade tänkt oss modellen som heter Jet, men efter att ha klämt och känt på den lite så kom vi fram till att den kändes lite för plastig och därför blev det den här istället. Ganska mycket dyrare, men då kändes den också bra mycket rejälare än budgetvarianterna och så har den en display som visar nivån i gaspatronen och knappar där man väljer hur mycket kolsyra man vill ha i drycken.

Ett set med 12 provsmaker följde med och så sprang vi in på MediaMarkt och köpte på oss några fler. Jag känner mig som ett barn på julafton ungefär för det är så spännande att prova. Först ut blev cola zero som var riktigt god. Perfekt för oss som inte gillar när det är så mycket kolsyra att man kan välja att bara ta litegrann!