Bara kök & bar

Vi åt ju middag på Bara kök & bar för första gången igårkväll. Riktigt mysigt ställe faktiskt, så dit lär vi gå fler gånger. Trevlig atmosfär, jättebra service och maten smakade underbart. Vi båda valde ett av deras menyförslag så då fick vi kräftskagen på kavring till förrätt, helstekt oxfilé med kantareller, rödvinssås och potatisgratäng som varmrätt och sist men inte minst en choklad- och tryffeltårta till efterrätt. Det var lika gott som det låter alltihopa!

Klassfest
Idag mår jag inte toppen kan jag säga. Det tog mig evigheter att komma ur sängen och fram tills för ca en timme sedan har jag inte orkat röra mig ur soffan utan bara legat och glott på tv och hällt i mig så mycket vatten att jag snart spricker. Men det får man väl tolka som ett tecken på att kvällen var bra?! 

Det var alltså klassfest i Bellmansrummet som ligger i ett hus ungefär två minuter härifrån. Mestadels var det folk från klassen men även lite andra dök upp också och jag tror kvällen blev rätt så kaosartad faktiskt. Det blev jelloshots, lekar, tävlingar och sedan någonstans där så spårade det lite och musiken dog och någon kräktes. Men allt som allt en bra kväll! Kul att för en gångs skull göra något tillsammans med klassen.